Fedtsugning

En fedtsugning kan fjerne stædige fedtdepoter, men må ikke bruges som erstatning for slankekur. De bedste resultater ser vi som regel, når klienten er nærmest normalvægtig, men har isolerede fedtdepoter. Sådanne fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved motion og idræt.

Selv om man er slank, kan man stadig have fedtdepoter på halsen, brystet, maven eller på siderne af kroppen (dansehåndtag), ydersiden af lårene (ridebukser) eller inderlårene.

Fedtsugning er et indgreb, der enten bliver foretaget som et mindre indgreb uden fuld narkose, men i let “rus” (fx ved fedtsugning af hals), eller som større indgreb i fuld narkose (fx fedtsugning på ben og mave). Ønsker du fedtreduktion uden kirurgi se Cool Sculpting. En personlig rådgivning med en af vores plastikkirurger hjælper dig med at finde den optimale løsning.

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din operation på 1.000 kr. Læs mere på prissiden.