Nyt år, nyt Nygart

Udgivet D. 9. januar 2017

Hej med dig –

Det nye år er slutningen på et meget begivenhedsrigt år for mig både personligt og karrieremæssigt. Mit hjertebarn Nygart Privathospital er solgt!

OG HVAD SÅ NU?  

“Øhm tillykke, men hvad betyder det så for mig som fast besøgende på Nygart?”. Det spørgsmål har jeg og resten af teamet fået af flere af vores søde patienter.

Du kan føle dig helt tryg. Vi forbliver Nygart Privathospital og vores stærke, dygtige personale bliver her også. Vi arbejder videre, som vi har gjort det i mange år.

Okay, der er lige en ny ting…

Jeg kan som tidligere ejer stolt annoncere, at Nygart Privathospital nu tilhører Nordeuropas største kosmetiske privathospital, med top specialiserede kirurger og behandlere.

Det er jeg ret stolt af 🙂

HVEM ER AKADEMIKLINIKEN?

Nu skal jeg fortæller jer lidt og de nye ejere.

Akademiklinikken hedder de og de er nogen gamle spillere i det kosmetiske felt.

Akademiklinikken er kendt i Norge og Sverige, hvor de tilbyder Skandinaviens største udvalg af plastikkirurgi, æstetiske injektionbehandlinger og medicinsk hud-og kropspleje.

I 2002 udviklede Akademiklinikkens grundlægger Per Hedén den første matematiske metode til at opnå et optimalt resultat af en brystforstørrelse med implantater, AK-metoden.

AK-metoden er evidensbaseret og internationalt anerkendt, og Akademiklinikken er derfor kendt for at uddanne kirurger fra hele verden i den særlige metode.

I mere end 10 år har Akademiklinikken arrangeret ‘Beauty through Science’ . En kongres, der årligt samler mere end 700 plastikkirurger og skønhedseksperter fra hele verden i Stockholm, hvor de udveksler den nyeste viden og erfaring indenfor plastikkirurgi.

Akademiklinikken er desuden med til at uddanne læger inden for plastikkirurgi og står for videreuddannelse i kirurgi og injektionsbehandlinger som f.eks. Botox og fillers. Læs mere om Akademikliniken her.

SNAPCHAT: Live fra operationsbordet

Noget jeg især vil huske fra år 2016, var da vi som det første hospital i Danmark fik det sociale medie snapchat. Her optog vi operationer live, lige fra brystforstørrelser, til øjenlåg og fedtsugninger. Måske så du med, da vi Camilla Framnes og Anna Due fik nye bryster, eller da Dan Rachlin fik “en øjenåbner” og fik fjernet overskydende hud fra de øvre øjenlåg.

Det får i meget mere af i 2017, og vi håber i tør se med…

Vores snapchat hedder NygartSnap.

Ja og så har du måske også bemærket at jeg, Jesper Nygart, har overtaget vores Nyhedsbrev. Det har jeg gjort fordi jeg synes, det er vigtigt at jeg skaber kontakt til dig som læser.

Jeg er stadig i den eksperimenterende fase, så har du noget på hjertet, ris, ros, en utålelig kommafejl, et ønske eller et spørgsmål så FYR LØS.

Svar mig på mailen her, så svarer jeg tilbage så hurtigt, jeg kan.

Vi hilser nye klinikker velkommen

De nye tider bringer nye kosmetiske klinikker på banen. Det tyder på at Botox, filler og andre forskønnende behandlinger hitter i hele landet hos både mænd og kvinder.

Vær velkommen i den kosmetiske branche!

Jeg må som en gammel ræv i branchen sige, at det har været spændende, at følge det kosmetiske speciales udvikling, fra sin spæde start. Nye smarte teknikker og ikke-kirurgiske behandlinger har for alvor indtaget lille Danmark.

Desværre oplever jeg også en stigning i patienter, der kommer til mig for at få rettet et kosmetisk indgreb, der endte galt.

Undersøg de nye klinikker grundigt før du lægger dit smukke ansigt på briksen.

Det kan gå galt…

4 spørgsmål, du kan stille dig selv:

  • Har de en professionel læge, de kan tilkalde hvis lokummet brænder?
  • Har sygeplejersken/lægen styr på, hvordan de skal håndtere en akut situation? En lille prop i et blodkar under læbeforstørrelse kan fører til permanent følelseslød hud…
  • Er klinikken registreret af Sundhedsstyrrelsen?
  • Er personalet veluddannet, har de en lang erfaring med kurser i baggagen?

Læs dette tidligere blogindlæg, hvor en patient var ude for lidt af en gryser.

jespernygart1

Jeg glæder mig meget til at byde velkommen til gamle som nye kunder, i løbet af 2017.

Gode hilsner og velkommen 2017,
Jesper Nygart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *