AK Nygart x Change: Find den perfekte BH til dine silikonebryster

Udgivet D. 4. november 2020

Hos AK Nygart får alle vores brystopererede kunder en eksklusiv rabat-voucher til Change, der giver dem 50% rabat på et nyt sæt undertøj. I anledning af samarbejder har vi været på besøg hos Change, der her giver hos en guide til valg af BH, når man har fået lavet bryster.

BH’er til silikonebryster

Når du har fået lavet en brystforstørrelse får du en støtte-bh med fra os hos AK Nygart, som du skal have på de første 6 uger efter din operation. Derefter kan du skifte støtte-bh’en ud med en anden BH – dog må den ikke have push-up eller bøjler før 3 måneder efter din operation.

Når du skal ud og finde en ny BH efter din brystoperation vil vi gerne henvise dig til nogle eksperter, der er vant til at fitte BH’er til silikonebryster. Derfor har vi indgået et samarbejde med Change-butikkerne i hele Danmark, så du kan få den rette vejledning.

Vi har taget en snak med Amalie, der er BH-fitter hos Change i København K. Hun fortæller, at alle Changes ansatte er uddannet i at fitte BH’er til alle typer bryster, også dem med silikone i. Og deres udvalg passer også til kvinder med silikonebryster:

“Vores BH’er går helt ned til 60 i omkreds. Så selv de piger, der netop har fået lavet bryster fordi de er petite, vil kunne finde en BH her der passer til deres nye skål og deres lille omkreds.”

BH efter 6 uger – ingen bøjle eller push-up

Hos Change anbefaler de deres Melanie Triangle Wireless-model som udskiftnings-BH, hvis du med det samme vil ud og finde en BH efter de første 6 uger. Modellen løfter ikke brysterne, men kan være rart at have på som et beskyttende lag, der også kan hjælpe på sensitive brystvorter, som mange kvinder oplever i den første tid efter deres operation.

Herunder kan du se et billede af BH’en på en kvinde der selv har fået lavet silikonebryster med implantater på 500 ml.

Model: Melanie

Style: Ingen bøjle

Pris: 330 kr. (165 kr. med AK Nygart-rabat)

“Vores kunder med silikonebryster oplever, at den er rart at have på i starten, når man har smidt sin støtte-bh, men gerne vil have bare en lillesmule hen over brystet. Den har hverken bøjle eller push-up, så den er velegnet at skifte over til efter de første 6 uger.”

BH efter 3 måneder – nu med push-up og bøjle

Når der er gået 3 måneder efter din operation må du igen bruge BH’er med bøjle og push-up. Push-up kan især være en god funktion i BH’en du vælger, hvis du gerne vil have fremhævet din kavalergang endnu mere.

Hos Change anbefaler Amalie deres Annabelle, Ibi, Diane og Florence-model, hvis du leder efter gode BH’er til silikonebryster, der giver et mere løftet look. Alle BH’erne har hver deres unikke egenskaber, som Amalie fortæller om ud fra hver model.

Billederne herunder af BH’erne er på en kvinde der selv har fået lavet silikonebryster med implantater på 500 ml.

Model: Annabelle

Style: Low Wire Triangle

Pris: 599 kr. (299,50 kr. med AK Nygart-rabat)

“Vores Annabelle-model har en bøjle der stopper under brystbenet. Den går altså ikke op imellem brysterne, da man kun har en halv bøjle i. Det betyder, at bøjlen hverken skubber eller trykker for meget på brysterne, som godt kan være ubehageligt, når man er blevet opereret for kun 3 måneder siden. Derudover har den en dyb udskæring, som giver et flot look til silikonebryster”

Model: Ibi

Style: 3/4 Padded

Pris:599 kr. (299,50 kr. med AK Nygart-rabat)

“Ibi-modellen er en vatteret BH der giver et pænt løft, uden at være push-up. Den giver en god støtte og vatteringen er god hvis man har følsomme brystvorter efter operationen. Den er ikke vatteret hele vejen (derfor navnet 3/4), men har et flot lag mesh/blonde, der lægger sig pænt henover brystet uden at give kanter under tøjet.”

Model: Diane

Style: Seamless Push Up

Pris: 599 kr. (299,50 kr. med AK Nygart-rabat)

“Vores push-up BH’er  skal man vente lidt med, men når brysterne er faldet helt til kan man prøve denne type. Push-up BH’en giver et ekstra løft og et samlet, rundt look til brysterne, hvis man ønsker det.”

Model: Florence

Style: Padded

Pris: 400 kr. (200 kr. med AK Nygart-rabat)

“Den klassiske padded model Florence har en tynd fleksibel vattering der løfter og støtter brystet, uden at give en betydeligt større kavalergang. Den er god hvis man ønsker at løfte sin volumen og giver et elegant og feminint look.”

BH-fitting hos Change

“Når du skal til en BH-fitting hos os bliver du mødt af en professionel fitter,” fortæller Amalie, som du kan møde inde i Change på Amagertorv, København K.

“Vi viser dig ind i prøverummet og finder allerførst ud af hvilken størrelse du skal bruge. Det gør vi med en BH, der er god til at størrelsesbestemme dig. Derefter taler vi om hvad dine ønsker er. Er det f.eks. til hverdagsbrug eller til festlige lejligheder. Er du til blonder eller mesh. Alle sådan nogle ting. Når vi har hørt lidt til dine ønsker, går vi på jagt i butikken efter nogle BH’er, der matcher dine ønsker og størrelse,” forklarer Amalie.

Amalie fortæller, at de hos Change har et stort udvalg af BH’er der ser smukke ud, men at de især også samtidig fokuserer på, at BH’en sidder godt på kroppen, ikke gnaver i huden og støtter dine bryster alt det de har brug for – også når du har fået implantater.

Og Amalie understreger, at det er vigtigt du kommer med et åbent sind ifht. BH styles:

“Vi vil vise dig alle de forskellige modeller, så du har muligheden for at se dine nye bryster i BH’er, du måske ikke normalt ville vælge selv. Derfra finder vi den model og det design der passer perfekt til dig og dine ønsker.” 

Info om tilbuddet

Som brystopereret kunde hos AK Nygart får du en eksklusiv Change-voucher med hjem i din pose efter din operation.

Voucheren giver dig mulighed for at få:

– En gratis BH-fitting
– 50% rabat på et valgfrit sæt undertøj hos Change.

Er du opereret hos os inden for de seneste 3 måneder kan du komme ind i klinikken i København eller Århus (Lundingsgade 31) og hente en voucher.