Filler i øreflipperne

Hænger dine øreflipper? Med filler kan vi genskabe spændstigheden i huden.

Efter flere år med tunge øreringe kan øreflipperne begynde at hænge lidt. Dine øreflipper kan også blive lidt slappe med alderen. Men med Restylane filler kan vi gå ind og give fornyet fylde i øreflipperne, så du kan begynde at bruge dine yndlingsøreringe igen.

Det er ganske lidt filler, vi bruger til denne behandling.

Podcast om filler i øreflipperne

*Vi understreger at behandlingen af øreflipperne med filler ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af øreflippere med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

BESTIL GRATIS FORUNDERSØGELSE