Restylane Skinbooster til reduktion af rynker

RESTYLANE SKINBOOSTER GIVER GLØD OG FYLDE I ANSIGTET

Restylane Skinbooster er en vitaliserende behandling til ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals, læber, hænder og hud med acne ar. En behandling med Restylane Skinbooster udglatter huden indefra og skaber glød, liv og fylde uden at ændre din ansigtsform.

Restylane_Klinik_2020_Black_DK_transparent (002)

Fugtgivende injektionsbehandling med hyraluronsyre

Bedste resultat ses efter 3 Restylane-behandlinger

30 minutters behandlingstid

Restylane giver resultater med det samme

bfo-faser (1)

RESTYLANE-BEHANDLING FUGTER HUDEN INDEFRA

Restylane Skinbooster virker dybt i huden ved at tilføje langtidsholdbart hyaluronsyre indefra. Din hud får ny vitalitet og glød. Det betyder, at huden genvinder sit kollagen niveau, de elastiske fibre og sin ungdommelige fasthed.

Restylane Skinbooster er ikke en filler-behandling, toxin eller overfladisk hudpleje. Det er en fugtgivende behandling, der tilfører huden fugt indefra gennem små mikroinjektioner, hvorved hudens struktur og elasticitet forbedres væsentligt.

Sikkerheden og effekten er veldokumenteret, og der er siden 1996 udført mere end 20 millioner behandlinger med Restylane. Restylane Skinbooster er underbygget af adskillige kliniske studier, og der ses en væsentlig effekt efter en kur med 3 behandlinger.

Restylane Skinbooster til rynkebehandling

Dybe rynker ved øjnene, vrede furer mellem øjenbrynene, eller dybe furer ved næsen og munden samt rynker på overlæben kan mindskes ved hjælp af Restylane Skinbooster.

Behandlingen med Restylane Skinbooster kræver blot få injektioner og foregår over en eller flere omgange. Hver behandling tager omkring 30 minutter. Resultatet ses med det samme.

I de tilfælde, hvor rynkerne skyldes sammentrækninger af musklerne, såkaldte dynamiske rynker i fx panden, mellem øjenbrynene eller kraftige smilerynker ved øjnene, kan Botox benyttes, eventuelt i kombination med ansigtsløft.

Er rynkerne lette til moderate, eller er huden slap og med dårlig teint, kan behandling med IPL (laser) benyttes.

AK Nygart råder over alle effektive metoder inden for rynkereduktion, og kan derfor give dig den bedst mulige og mest objektive rådgivning.

brystkirurgi

Gratis forundersøgelse til Restylane-behandling

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandlingen. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din filler-behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat med Restylane.