Camilla Framnes’ NYE LOOK

Blogger og realitystjernen Camilla Framnes fra de unge mødre har haft et fantastisk vægttab på 76 kilo. Hun har altid haft en stor og fyldig barm, som hun har været glad for, men efter hendes store vægttab + tre graviditeter er brysterne blevet slappe og hænger. I serien Camilla Framnes NYE LOOK, kan du følge Camilla før, under og efter hendes brystforstørrende operation + løft hos AK Nygart.

Så er dagen kommet hvor Camilla Framnes skal opereres. Hun møder spændt hos AK Nygart og bliver taget imod af en opvågningssygeplejerske, som viser hende til rette og forbereder hende på operationen. Hør også Camilla fortælle om sit store vægttab og hvorfor hun vil opereres.

Inden Camilla skal opereres informerer plastikkirurg Jesper Trillingsgaard hende om operationen. Jesper og Camilla bliver også enige om, hvor højt brysterne og brystvorten skal sidde og Jesper tegner på Camillas bryster, så han ved nøjagtig hvor han skal lægge snittene.

Så er det nu. Camilla skal opereres og er klar til at blive bedøvet. Her kan du følge med i, hvordan en narkose foregår.  Når Camilla er fuld bedøvet går operationen igang, og Jesper Trillingsgaard guider os igennem processen ved en brystforstørrende operation + løft. VI ADVARER OM STÆRKE BILLEDER.
Se også Camilla vågne op og hør hvordan hun har det lige efter operationen.

Camilla til sin kontrol 14 dage efter operationen. Camilla er ovenud lykkelig for resultatet.
”Mine nye bryster er flottere end jeg havde turde håbe på, faktisk tror jeg ikke jeg nogensinde har haft så flotte bryster. Størrelsen er perfekt, og jeg har fået de fineste små brystvorter. Der er gået lidt over to uger nu og jeg har stort set ingen smerter tilbage. Jeg skal selvfølgelig stadig passe lidt på med hensyn til løft af min mindste dreng Victor, men er helt mobil igen. Jeg føler mig virkelig som en kvinde igen. Nu glæder jeg mig til at der skal købes nye BH’er for ikke nævne bikinitop og behøver ikke længere være bange for at mine bryster falder ud”.

Camilla har været til kontrol med sine bryster, et år efter operationen. Hør hvordan det er gået hende, og se resultatet her.