Cool friday i Lyngby & skønhedsakademi i Aarhus

Udgivet D. 26. februar 2015

Botox versus filler, Biophora peeling versus Derma-roller, bryster, fedtfrysning og hårfjerning. Vi fik flere hundrede bud på vores Facebook om, hvad I gerne ville høre om til en info-aften i det nye år. Derfor starter vi foråret med to aftener i skønhedens tegn: En med fokus på kroppens problemzoner og en med fokus på skøn hud uden rynker.

Fjern de stædige fedtdepoter inden sommerferien – uden kirurgi.

Coolsculpting: Fredag d. 6 marts fra klokken 14-18 i Lyngby. 

Selv om man motionerer og spiser sundt, har de fleste af os alligevel lidt topmave, dansehåndtag eller fedtdepoter på lårene, som er svære at komme til livs. Coolsculpting egner sig til normalvægtige mennesker, der døjer med den slags genstridige fedtdepoter.

Metoden går kort fortalt ud på, at en applikator påsættes problemområdet og vævet nedkøles. Da fedtceller er meget følsomme over for kulde, dør en del af fedtcellerne under behandlingen, herefter vil vores immunforsvar over tid transporterer det uønskede fedt væk fra det behandlede område. Behandlingen varer 1-2 timer og gør ikke ondt.

Vores sygeplejerske Mette Mosegaard har stor erfaring i arbejdet med Coolsculpting. Hun vil fortælle om teknikken, og du har rig mulighed for at stille spørgsmål.

På dagen vil du også møde cool specialisterne Anna Abtahi og Maria Molén fra producenten Zeltiq, du kan få en gratis, personlig forundersøgelse og behandlingsplan, samt få vurderet om du er egnet til denne type behandling.

For tilmelding eller mere information: Kontakt Mette på tlf. 70 27 57 57 eller skriv en mail på mmm@nygart.dk

Skønhedsakademi: Botox versus Filler – Biophora versus Dermaroller

Onsdag d. 18 marts fra klokken 16.30-18.00 i Aarhus, Søndergade 40. 

Få styr på rynkerne og masser ny viden om huden. Kosmetisk sygeplejerske Helle Boisen vil sammen med klinikchef Rikke Lindby fortælle om de fire mest anvendte rynkereducerende behandlinger på Nygart.

  • Hør alt om de nye trends inden for kosmetiske behandlinger.
  • Hvad Botox kan i forhold til Fillers som Restylane, Restylane Vital og Emervel.
  • Hvilke alderstegn der egner sig til behandling med Dermaroller
  • Og hvilke der egner sig til Biophora peeling.

Vi lover, du bliver meget klogere på de forskellige behandlingsmuligheder under dette fyraftensmøde, hvor vi også får besøg af Helle Roeder fra Restylane!

Vi serverer lidt lækkert og har en lille overraskelse til de deltagere, der booker tid til behandling på denne aften! Deltagelse er gratis.

Der er begrænset antal pladser til arrangementet, så book en plads til infoaften på Nygart, Søndergade 40.

Ring 70 27 57 57 eller skriv en mail til HB@nygart.dk