”FRYS, og fedtet er væk!” … Eller hvad?

Udgivet D. 21. juni 2016

Det lyder lidt, som en dårlig reklame for pletfjerner.

Sandheden er, at det virker. I dag kan du få frosset genstridige deller væk. Men kun så længe, der står Coolsculpting på maskinen, for det er den eneste fedtfryser, som er godkendt og gennemtestet.

I dag er skønhedsbranchen desværre fyldt med kinesiske falske maskiner, som hverken giver dig tyndere lår eller fladere mave. Nogen maskiner er endda farlige og giver slemme forfrysninger og ar på huden.

Men inden du bliver helt skræmt så lad mig fortælle dig, om den fedtfryser, der virker.

Da fedtfrysning første gang kom frem i USA, fik den stor opmærksomhed. Folk jublede for ligesom dem, går du sikkert selv rundt og irriterer dig over et par dansehåndtag, eller en topmave, som ikke vil forsvinde, selvom du slæber dig selv til spinning og lever af gulerødder. Dellerne bliver, hvor de er, og det kan du takke dine gener eller hormoner for.

Hvad gør du så?

I 2005 fandt fedmeforskere fra Harvard ud af, at hvis du fryser fedtceller ned til -10 grader, så dør de. De så, hvordan børn, der spiser mange is, fik tynde kinder.

Teknikken sker uden kirurgi, men ved brug af en maskine, der køler din delle ned. Det smarte er, at nerver og hud ikke tager skade så længe, du holder dig fra kinesiske kopi-maskiner. Vælger du Coolsculpting, kan du trygt læne dig tilbage og instagramme, se Netflix eller spille 7 kabale indtil behandlingen er forbi.

Efter 2-3 måneder udskiller kroppen de døde fedtceller og din delle forsvinder med 20-25%.

Lyder det syret?

Jeg må indrømme, at jeg selv var skeptisk i starten, men vi har set overraskende resultater. Læs her, hvordan det gik, da Camilla Framnes prøvede fedtfrysning i vores klinik.

Til sidst vil jeg bede dig om at passe på. Se efter, hvad det er for en fedtfryser, din behandler hiver ud af skabet.

Ville du købe den billige kopitaske, der er ”made ind China” eller den, hvor lynlåsen holder mere end en uge? Det kan koste dig både penge og smerter at gå ned i kvalitet.

Læs mere om fedtfrysning med Coolsculpting her, eller kom ind til en gratis forundersøgelse hos en af vores specialuddannet sygeplejersker, og find ud af om fedtfrysning er noget for dig.

Mange Hilsner

Jesper Nygart og AK Nygart-teamet

2 svar til “”FRYS, og fedtet er væk!” … Eller hvad?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *