GRATIS INFO-MØDE OM BRYSTFORSTØRRELSE JUNI

Udgivet D. 3. juni 2013

Spar 1.000 kroner på forundersøgelse ved kirurg og kom til informationsmøde.

– Lørdag d. 29. juni kl. 9.00 i Lyngby.

Her vil du høre om hele forløbet fra første forundersøgelse til selve operationen. Du får mulighed for at opleve, hvordan vi i samarbejde med patienterne udvælger størrelse og form på brystimplantatet.

Det er gratis at deltage til informationsmødet, og i forlængelse af mødet får du mulighed for at booke en gratis forundersøgelse hos vores plastikkirurg til en værdi af kr. 1.000.

Maksimum 10 deltagere ved hvert informationsmøde. Af hensyn til pladsen er det ikke muligt at medtage ledsager. Ved individuel forundersøgelse hos plastikkirurg er det selvfølgelig muligt at have en ledsager med sig.

Har du fået lyst til at deltage, bedes du rette henvendelse på tlf.70275757 eller på ep@nygart.dk

Alternativt kan du booke en personlig tid hos vores specielt uddannede sygeplejerske – dette er også gratis. Her vil du høre om hele forløbet fra start til slut, du vil få en personlig vurdering af mulighederne i forhold til netop din brystforstørrelse, og du kan prøve forskellige brystimplantater.

Efterfølgende har du mulighed for at booke tid til en gratis forundersøgelse hos plastikkirurgen. (værdi af 1.000 kroner.)

Har du yderligere spørgsmål efter samtalen, er du altid velkommen til at ringe eller kigge forbi. Vores professionelle og søde team er altid imødekommende, hvis du ønsker en lille rundvisning.