Er ham kæresten blevet småfed?

Udgivet D. 1. august 2016

Kære livsnyder

Er det bare mig eller smager alting bedre når solen skinner, og glasset er fyldt med rosé? Pølser, bøffer, sparribs. Det hele glider let ned. Dessert er obligatorisk.

Men det har sin pris, og min kone er begyndt at brokke sig over min mave, som vokser ud over badebuksekanten. ”Jeg er da ligeglad med mit udseende, for jeg er livsnyder”, svarer jeg stolt. Men jeg er nu alligevel ikke stolt af bildækket og dansehåndtagene, som har fået vokseværk hen over sommeren.

Vi mænd praler med, at vi hader salat, men vi vil inderst inde gerne se fit ud i et par badebukser eller foran konen/kæresten. Det er en indre kamp mellem mandighed og forfængelighed.

Ja, det er hårdt at være mand. Men behøver det at være det?

Lad mig fortælle dig om en smart teknik, som er ukendt for mange mænd. Hos AK Nygart har vi en avanceret maskine – Zeltiq CoolSculpting – som fryser sommerdeller væk. Behandlingen fungerer ved, at en maskine nedkøler et område på kroppen, så fedtcellerne ødelægges og forsvinder.

 

Triatleten kom af med hans dansehåndtag

For et par år tilbage havde vi en patient, der var triatlet, super slank, men som alligevel havde et sæt standhaftige fedtdepoter på hofterne. Hverken træning eller palæokost kunne få dem til at forsvinde.

Han fik en behandling, som fjernede mellem 20-25% af fedtlaget på det behandlede område og kom endelig af med de kvindelige former.

En behandling med CoolSculpturing, bedre kendt som fedtfrysning, er ikke-kirurgisk og smertefri. Så mens du køler ned, kan du jo passende læne dig tilbage, læse avisen eller dagdrømme om kold rosé og røde bøffer 🙂

Lyder det, som noget for din kæreste eller dig?

Svar mig på denne mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Eller ring på 70 27 57 57 og book en tid til en uforpligtende og gratis forundersøgelse.

 

Nyd sommeren!

 

Mange hilsner

Jesper Nygart

 

PS. Har du set videoen fra Dan Rachlins øjenlågs-operation? Hvis ikke, så tjek den lige ud her>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *