AK Nygart i Aarhus

I Lundingsgade 31 i Aarhus har vi en klinik hvor vi både udfører kirurgiske forundersøgelser, operationer og skønhedsbehandlinger såsom botox, fillers, laser, permanent hårfjerning mm.

Kontaktoplysninger

AK NYGART AARHUS
LUNDINGSGADE 31
8000 AARHUS C

Find vej

Om operationsafdelingen i Aarhus

Når du skal til forundersøgelse hos en af vores kirurger eller opereres foregår det i vores lækre, lyse lokaler på Lundingsgade 31. Her kan du møde vores to faste kirurger, Jacob Juel og Mikkel Børsen Rindom, eller en af vores kirurger fra København, Jesper Trillingsgaard, Bo Sonnich Rasmussen og Jakob Astrup.

Plastikkirurger

Om Skin Centeret i Aarhus

Når du skal have lavet en forundersøgelse eller kosmetisk behandling foregår det ligeledes i vores lokaler i Lundingsgade 31.

Hos AK Nygart er høj faglighed og respekt for integritet og naturlige resultater i højsædet hos alle vores kosmetiske behandlere. Vi lægger stor vægt på at vores behandlere besidder en grundig viden om de behandlinger de udøver gennem teoretisk og praktisk undervisning. Alle behandlere er som et minimumskrav godkendt og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og kan alle findes i styrelsens autorisationsregisteret, men derudover deltager vores behandlere også løbende på interne og eksterne kurser for at holde sig opdaterede og skarpe på den nyeste viden.

Vi ser en stor værdi og vigtighed i kontinuerlig træning, hvor vi løbende holder os opdateret på de nyeste tendenser samt sikrer os at vi kun tilbyder de bedste teknikker og produkter til vores kunder. Vores branche og fag er i en kontinuerlig udvikling og vi vil altid holde os ajour og dermed også holde vores kunders sikkerhed for øje. Dette sikrer vi ved et stærkt tværfagligt samarbejde mellem vores læger og behandlere, med leverandører og myndigheder, men også i Norden på tværs.

AK Nygart er en del af Akademikliniken, Nordens førende spiller på markedet indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vores vidensdeling og uddannelse på tværs af kirurgi og Skin Center, samt på tværs af landende resulterer i en unik og fordelagtig position, hvor vi er i stand til at varetage vores kunders behov med den højeste ekspertise.