Nygart Privathospital bliver til AK Nygart

Ak nygart sort

I efteråret 2016 solgte Jesper Nygart sit livsværk til Akademikliniken, og nu får de nye ejere et synligt aftryk på navnet: Nygart Privathospital bliver til AK Nygart fra 1. december 2017.

Nyt navn – ny bredde i samme ånd

Når Nygart Privathospital nu ændrer navn til AK Nygart, afspejler det to forhold: Privathospitalet er blevet en del af Akademikliniken, der er Nordeuropas største kosmetiske privathospital. Og Akademikliniken samler sine danske aktiviteter hos AK Nygart. Ifølge Jesper Nygart gør navneskiftet det nu også tydeligere, hvad kunderne går ind til:

– Vores kunder får det bedste fra to virksomheder i en: Vi fortsætter med de klinikker, de kender – samme nærværende personale, samme åbne kultur og samme seriøse holdning til det arbejde, vi udfører. Samtidig er vi blevet en del af en meget stærk og bredere faglighed hos Akademikliniken, forklarer han.

Akademikliniken tilbyder Skandinaviens største udvalg af plastikkirurgi, æstetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hud- og kropspleje.

Fagligheden er fortsat i fokus

Det har været afgørende for Jesper Nygart, at en ny ejer kan videreudvikle  den stærke faglighed, Nygart Privathospital  har opbygget gennem årene. Blandt andet har Nygart Privathospital udført mere end 1.000 brystoperationer om året. Det svarer til ca. halvdelen af alle kosmetiske brystoperationer i Danmark, og netop brystoperationer er også en styrke hos Akademikliniken.

I 2002 udviklede Akademiklinikens grundlægger Per Hedén den første matematiske metode til at opnå et optimalt resultat af en brystforstørrelse med implantater. Metoden er evidensbaseret og internationalt anerkendt, og Akademikliniken uddanner kirurger fra hele verden i den særlige metode.

Akademikliniken arrangerer hvert år kongressen Beauty through Science. Den samler over 700 plastikkirurger og skønhedseksperter fra hele verden i Stockholm, hvor de udveksler den nyeste viden og erfaring inden for plastikkirurgi.

Akademikliniken er desuden med til at uddanne læger inden for plastikkirurgi og står for videreuddannelse i kirurgi og injektionsbehandlinger som f.eks. Botox og fillers.

Fakta:

Jesper Nygart grundlagde Nygart Privathospital i København i 1997 og har siden åbnet afdelinger i både Aarhus og Lyngby.

Akademikliniken er grundlagt i Sverige og har i dag også klinikker i Norge, Danmark og Irland.

AK Nygart fortsætter på Nygart Privathospitals adresser i København og Aarhus. Aktiviteterne fra Akademiklinikens danske klinik i København bliver overført til AK Nygart.

Hvem er Akademikliniken så?

Se denne video for at lære mere om AK Nygart og Akademikliniken.