Lån til din operation eller behandling

Hos AK Nygart kan du dele din betaling af din operation eller behandling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

Dine to muligheder for finansiering:

Dine to muligheder for finansiering:

(Klik på den mulighed, du gerne vil læse mere om)

1.

2.

LÅN TIL PLASTIKKIRURGI OG KOSMETISK FORSKØNNELSE

 

 

Månedlig ydelse: 
Løbetid: 

 

Kreditbeløb
Løbetid
Afdrag
Debitorrente
Administrationsgebyr
ÅOP
Kreditomkostninger i alt
Samlet beløb til tilbagebetaling

Oftest stillede spørgsmål om finansiering

Hvad kan jeg låne penge til?

Du kan låne penge til kosmetiske behandler og al slags plastikkirurgi. Uanset om du skal have lavet bryster, botox, ansigtsløft eller en fedtsugning, så kan vores finanseringsmuligheder bruges til den behandling, du går og drømmer om.

Hvor meget skal jeg afdrage?

Uanset om du vælger at låne op til 60.000,- kr. med en månedlig ydelse på 899,- kr./md. eller op til 30.000,- kr. med en månedlig ydelse på 499,- kr./md. så er omkostningen fast. Det vil sige, at uanset om du låner 35.000 kr. eller 60.000 kr., så betaler du stadig kun 899,- kroner om måneden.

Dette er en helt særlig mulighed vi tilbyder vores kunder hos AK Nygart. Uanset hvor meget eller lidt du vælger at låne, så er din månedlige udgift fast.

Hvordan låner jeg?

Udfyld ansøgningsformularen hos os eller via Resurs Bank. Du finder låneansøgningen ved at klikke ind på den type finansiering, du ønsker at benytte dig af.

Din ansøgning behandles indenfor kort tid og svaret sendes til dig enten pr. post eller e-mail. Gennem Resurs Bank får både du og AK Nygart besked.

Gældsbrevet sendes til dig, det underskrives og returneres. Gennem Rersurs Bank afregnes lånebeløbet til AK Nygart.

Kan jeg blive godkendt?

Låneinstituttet vil foretage en kreditvurdering. Er du ikke registreret i RKI eller lignende og har du en fast løn eller pensionsindtægt, er du godt på vej.

Det er op til dig, om du vil ansøge før eller efter forundersøgelsen.

Har du selv en del af betalingen, er det en god ide at lægge en udbetaling og så kun ansøge om restbeløbet.

Kan jeg bruge 499,- kr./md.-lånet til plastikkirurgi?

Har du allerede sparet en del penge op til din drømmeoperation, men mangler du lige den sidste del af det samlede beløb, så kan du med fordel bruge vores rentefri lån til 499,- kr./md. til kirurgi. Med denne løsning kan du låne op til 30.000,- kroner, og kun betale 499,- kr. tilbage hver måned helt uden renter. Lånet er ideelt til dig, der kun skal bruge tilskud til plastikkirurgi, og dermed ikke behøver at låne mere end 30.000,- kr.