10 grunde til at blive plastikkirurg hos AK Nygart

Velkommen til Nordens førende klinik for kosmetisk plastikkirurgi, kosmetiske behandlinger og avanceret hudpleje. Vores vision er at have verdens mest tilfredse kunder. Med sig selv. Med over 30 års samlet erfaring udfører vi mere end 60.000 æstetiske behandlinger hvert år på vores cirka 25 klinikker i Sverige, Norge og Danmark.

1. Højeste patientsikkerhed og tilfredse kunder

Med sikre rutiner, kompetent personale og konstant opfølgning garanterer vi den højeste kvalitet på alle niveauer. Vi er stolte af og tør sige, at vi har branchens mest tilfredse kunder.

2. Ledende inden for plastikkirurgi

Vi bestræber os på at lede udviklingen i branchen, og vi arbejder med de nyeste teknologier og metoder.

3. En attraktiv arbejdsplads

Vi tiltrækker og uddanner branchens førende fagfolk, der ønsker at arbejde med trivsel og i en kommerciel, privatejet virksomhed.

4. Kompetente kollegaer

Du bliver en del af et nordisk team på omkring 30 plastikkirurger med lang erfaring og høj kompetence. Du arbejder desuden tæt sammen med dygtige anæstesilæger, injektionssygeplejersker og hudlæger.

5. Kompetenceudvikling

Du får mulighed for løbende efteruddannelse og specialisering gennem kompetenceudvikling, lægemøder, deltagelse i konferencer og mentorskab.

6. Effektivitet i fokus

Vi har veletablerede systemer, processer og rutiner. For løbende at forbedre os deler vi den bedste praksis mellem vores mange klinikker i Norden.

7. Fuld administrativ support

Her er alt på plads i form af økonomi, regnskab, IT, HR og personaleadministration. Du har en stimulerende hverdag, hvor du kan fokusere på at operere og møde patienter.

8. Stærkt brand og markedsføring

Du bliver en del af vores anerkendte brand, og du har mulighed for at blive eksponeret gennem markedsføring på vores kanaler med stor rækkevidde.

9. En attraktiv kompensationsmodel

Du har stor mulighed for at påvirke din egen indtjening og drage fordel af vores øvrige fordele.

10. Samarbejde

Vores ejerstruktur og størrelse gør, at vi kan tilbyde medejerskab med mulighed for at tage del i fremtidig værdiskabelse.

Blik plastikkirurg hos AK Nygart i Århus

Lige nu søger vi en plastikkirurgi til vores afdeling i Århus. Klik på linket herunder og læs mere om stillingen.