Vi søger en anæstesilæge til barselsvikariat i Aarhus

Da vores faste ansvarshavende anæstesilæge er kommet i lykkelige omstændigheder, søger vi en fagligt dygtig, engageret og dynamisk kollega til at indgå i vores team, til at overtage de anæstesiologiske opgaver indenfor det plastikkirurgiske speciale med opstart fra 1. August 2023 frem til 31. Maj 2024

Vi er et nyt team der er ved at lære hinanden at kende, samt er i gang med at sætte rammerne for denne klinik, og vi ønsker ansøgere, der er interesseret i at fortsætte og præge dette arbejde. Som ansvarshavende anæstesilæge har du ansvaret for at vagterne på operationsdagene er dækkede og derved uddele vagter til vikarteamet. Du vil ligeledes, sammen med den ansvarlige sygeplejerske ansvarlig for akut beredskabet.

Se hvordan du ansøger

Dine kvalifikationer

Vi vægter godt humør, overblik og engagement højt. Vi forventer, at du indgår konstruktivt i teamsamarbejde med kolleger, afdelingens personale og øvrige samarbejdspartnere, uanset opgavens kompleksitet. Vi ønsker os en kollega, der kan trives i konstante forandringer, der kan tage lederskab og være initiativ- og iderig.

Som ansvarlig overlæge i vores afdeling er der gode muligheder for at yde en individuel og god behandling til hver enkelt patient, idet vi altid kun kører ét leje ad gangen.

Om klinikken

AK Nygarts operationsafdeling er beliggende i Århus C i lækre lyse lokaler med én operationsstue. Opvågningsafdelingen kan rumme 5 patienter. Vi består af et team på to operationssygeplejersker, én opvågningssygeplejerske, én fast kirurg tilknyttet denne klinik og en afdelingsleder (også uddannet anæstesisygeplejerske)

Arbejdstider

Arbejdsplanlægningen følger et 2-ugers rul med gennemsnitlig 20t/uge med operationer fordelt på alle ugens dage. Kun undtagelsesvis forekommer der weekend- og aftenarbejde.

Ønskede kvalifikationer

 • Dansk speciallægeautorisation i anæstesiologi.
 • Gode tværfaglige samarbejds- og formidlingsevner, samt evne til at fungere i tværgående relationer.
 • Motivation for, og evne til, at fremme og udvikle en samarbejdende kultur.
 • Du bedøver alene og skal kunne trives i selv at planlægge og udføre dine anæstesier.
 • AK Nygart har gennem de seneste 20 år udviklet og finpudset vores arbejdsflow, med fokus på en professionel, effektiv og individuel kundeoplevelse. Som del af AK Nygart-teamet vil det forventes at du medvirker til denne forsatte udvikling.

Vi tilbyder

 • Fleksibel ansættelse med mulighed for at varetage andre opgaver ved siden af fastansættelsen hos AK Nygart.
 • Mulighed for at optjene mertimer.
 • Et fantastisk team, der arbejder for at AK Nygart ligger i spidsen af det kosmetiske marked.
 • Samarbejde med vores to fastansatte overlæger i København.
 • Ansvar for al anæstesi i Århus, inkl. vikarteamet der allerede er tilknyttet.
 • At du bliver en del af Akademikliniken, med mulighed for sparring på tværs i organisationen.
 • Attraktiv lønpakke og vilkår

Arbejdssted

AK Nygart

Lundingsgade 31

8000 Århus C

Tiltrædelse

1. august 2023

Sådan ansøger du

Kontakt klinikchef Marie Møller Hansen på mail: job@nygart.dk 

Samtaler foregår løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner,