Vi søger opvågningssygeplejerske i København (barselsvikariat pr. 1/7)

AK Nygart søger en opvågningssygeplejerske til 30 timer/ugen i barselvikariat til vores klinik i København. Er du fagligt skarp, har du let til smil, og trives du med både ansvar og travlhed – så læs videre.

Til vores klinik i hjertet af København søger vi opvågningssygeplejerske, der er lidt ud over det sædvanlige. Du har 2 års erfaring eller mere som sygeplejerske gerne fra dagkirurgisk afdeling, opvågningsafsnit, intensiv eller anæstesi.

Det er vigtigt for os, at du ligger i toppen fagligt, du er fyldt af initiativ og engagement, og du kan lide at arbejde selvstændigt. Hos AK Nygart er vi der for kunderne, og de kan mærke, du brænder for dit arbejde.

Vi forventer, at du er struktureret og samtidig har masser af personlig drivkraft. For dig er det en spændende arbejdsdag, når den er fyldt med nye udfordringer, og ja-hatten er en helt naturlig del af din uniform.

Derudover skriver og taler du naturligvis flydende dansk.

Se hvordan du ansøger her

VI TILBYDER

Du får et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde i et arbejdsmiljø, der er et af landets bedste, blandt kollegaer der fagligt og socialt ligger i verdensklasse.

Hverdagen hos AK Nygart foregår i godt humør og med den fleksibilitet, der skal til for at leve op til kundernes høje forventninger.

Du vil modtage en introduktion til vores speciale, ydelser og arbejdsopgaver, og hvordan vi ønsker AK Nygart skal præsentere sig. Vi forventer, du er så velfunderet i jobbet, så du udelukkende behøver en kort introduktion til denne del.

Få en kort introduktion til AK Nygart som arbejdsplads i videoen her:

Arbejdstid

Vi opererer gerne alle ugens 7 dage, og dine arbejdstider vil afhænge af, hvor travlt vi har. Derfor forventer vi, du er fleksibel – arbejdsdagens længde kan variere, og du bliver selvfølgelig, til sidste patient er færdig. Vi planlægger operationsdagene med operationer frem til kl. 17.00, og du vil kunne forvente at have lukke vagt max tre gange i ugen. I opvågningen er der tre fastansatte sygeplejersker, der ligeledes varetager sygeplejekontroller af vores operationskunder.

Timeantal efter aftale – som udgangspunkt er stillingen på 30 timer om ugen.

Du skal påberegne en weekendvagt om måneden.

Arbejdssted

AK Nygart København

Ny Østergade 12

1101 København K

Tiltrædelse

Fra 1/7 2023

Løn

Løn efter aftale.

Sådan ansøger du

Har du lyst til at arbejde på et af Danmarks største kosmetiske privathospitaler – i et travlt, seriøst og professionelt team?

Så send en kort motiveret ansøgning samt CV med foto til:

Job@nygart.dk . Mærk mailen: ”Opvågningsspl barselvikariat KBH”.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.