Vi søger opvågningssygeplejersker til nattevagter i operationsafdelingen i Aarhus (vikar)

Hos AK Nygart søger vi opvågningssygeplejersker til vores vikarteam. Er du fagligt skarp, har du let til smil, og trives du med både ansvar og travlhed – så læs videre.

Er du uddannet sygeplejerske, har du min. 2-3 års erfaring, meget gerne fra opvågning, intensiv eller anæstesi?

Passer det ind i dit arbejdsliv at vikariere som nattevagt, og har du lyst til at arbejde som vikar på AK Nygarts klinik i Lundingsgade Århus?

Så har vi en jobmulighed til dig!

Vi har brug for en ny kollega med godt humør og en fleksibel indstilling. Du vil blive en vigtig del af vores klinik i Lundingsgade Århus, hvor vi har operationer 2-4 dage om ugen. Vi har brug for dine kompetencer som opvågningssygeplejerske, men vi lægger lige så stor vægt på din fleksibilitet, positive indstilling, dit kommercielle overblik, og masser af personlig drivkraft. Det er en selvfølge, at du både skriver og taler flydende dansk.

Vi tilbyder dig …

Et spændende, alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde, hvor du trives med at arbejde alene. Du vil modtage en introduktion til vores speciale, ydelser og arbejdsopgaver, samt hvordan vi ønsker, at du skal repræsentere AK Nygart. Det forventes, at du er så velfunderet i opvågningssygeplejen, så du udelukkende behøver en kort introduktion til denne del.

Din arbejdstid

Vi kan have operationsdage fra mandag til torsdag, og dine arbejdstider vil være fra klokken 18 til kl ca 8 næste morgen. Det er muligt at hvile i vagten. Du vil være alene i klinikken og have optil 2 kunder at passe gennem vagten.

Arbejdssted

AK Nygart

Lundingsgade 31

8000 Århus C

Tiltrædelse

Snarest muligt

Løn

Løn efter aftale.

Sådan ansøger du

Har du lyst til at arbejde på et af Danmarks største kosmetiske privathospitaler – i et travlt, seriøst og professionelt team?

Så send en kort motiveret ansøgning samt CV med foto til:

Job@nygart.dk . Mærk mailen: ”Vikar spl Århus”.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner,