Julen står i festens tegn – og vi er i gavehumør!

Udgivet D. 7. december 2015

Årets sidste måned er i den grad fyldt med fester og hyggelige sammenkomster, og ofte har vi travlt med at rende rundt til det ene arrangement efterfuldt af det andet. Det er også måneden, hvor vi kan blive forkælet og ønske os lækre gaver fra dem vi holder af.

HVAD ER DIT STØRSTE JULEØNSKE?

Vil du gerne have en flottere hud, mere fylde i læberne, større bryster eller andet, så kan du ønske dig et gavekort fra NYGART. Her kan du få de bedste behandlinger indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

NYE BRYSTER

Nygart Privathospital er førende inden for kosmetisk brystforstørrelse med over 1000 årlige BFO’er. Sortimentet af brystimplantater omfatter både dråbeformede og runde implantater, så du har 13 forskellige styles og talrige størrelser at vælge imellem.

BOTOX OG FILLER-BEHANDLING

Nygart satser stort på skønhed og du er i kyndige hænder her hos os. Vi har et bredt udvalg af forskønnende behandlinger med Botox og Fillers.

Ønsker du at få bugt med hamsterkinderne, bekymringsrynken eller rynkerne omkring øjnene? Vi lægger en individuel plan med udgangspunkt i dine ansigtstræk og din huds tilstand, før vi påbegynder en Botox og filler-behandling.

HER KAN DU KØBE GAVEKORT

Gavekort kan købes på vores klinikker i København, Aarhus eller Lyngby. Du kan også ringe og bestille det på tlf. nr. 70 27 57 57 og få det tilsendt per mail.

> Se mere her

VIND ET GAVEKORT

Hos Nygart er vi i gavehumør og udlodder 3 gavekort til en værdi af 500 kroner. Del dine ønsker med os på Facebook og vær med i lodtrækning om et gavekort.

> Se mere her