Martin får PRP mod hårtab: “Det er betryggende at det er ens eget blod der bruges.”

Udgivet D. 1. september 2022

Vores kunde Martin er i gang med et behandlingsforløb med PRP mod hårtab hos AK Nygart i København. Her kan du læse hvad Martin siger om PRP-behandlingen, hvorfor han har et ønske om at få behandlet sit hår, og hvad han synes om resultatet.

Mand til konsultation for behandling af hårtab med PRP

Hvorfor ønskede du at få PRP-behandlingen mod hårtab?

“Jeg bruger PRP som en forebyggende behandling mod fremtidig hårtab i min hovedbund. Derudover har jeg nogle områder i mit skæg, hvor der ikke er hår, og derfor ser det ujævnt ud. Så disse områder med pletskaldethed har jeg også et ønske om at få behandlet, så der kan vokse hår ud igen.”


Hvad synes du om behandlingsformen, hvor vi bruger plasma fra dit eget blod?

“Jeg synes det er betryggende at det er ens eget blod der bruges. Det virker naturligt, og når man får forklaret hvorfor det virker, så giver det rigtig god mening.”

5 hurtige om PRP

– Virkning: Bremser hårtab og stimulerer ny hårvækst

– Behandlingstid: 30 minutter

– Resultat: Endeligt resultat efter 6 måneder

– Holdbarhed: 6-12 måneder

– Pris: fra 4.500 kr.

Hvordan føles det at få behandlingen?

“Man mærker naturligvis et lille stik hver gang nålen stikkes ind, men det er ikke slemt. Efter behandling er overstået kan man stort set ikke mærke noget til det, og jeg kan tage på arbejde umiddelbart efter. Det er en stor fordel for mig, da jeg gerne skal få behandlingen til at passe ind i min hverdag.”

 

Hvad synes du om resultatet indtil videre?

“Jeg har indtil videre ”kun” fået to behandlinger, men jeg synes allerede at jeg kan se at der ”sker” noget, specielt i skægget. Så det lover rigtig godt.”

 

Vil du anbefale andre at få en behandling med PRP mod hårtab?

“Ja, absolut. Det er en sikker og nem behandling og det er om at komme i gang inden ens hårceller dør. OG hvis man kan se at man er ved at blive tyndhåret, så kan man forlænge levetiden af ens hår betragteligt således at man undgår skaldethed.  “

Mand får lavet behandling af hårtab i sit skæg med PRP