Ny female power hos AK Nygart

Udgivet D. 17. maj 2018

Helle Hillingsø har overtaget den daglige ledelse efter vores grundlægger Jesper Nygart.

Da Jesper Nygart solgte Nygart Privathospital til Akademikliniken i 2016, var der i første omgang kun én meget synlig ændring: Vi fik to nye bogstaver i navnet. Fra Nygart til AK Nygart.

Men bag kulisserne sker der mere. Og det, der nok fylder mest for os selv, er, at vores boss har fået nyt navn – og nyt køn. I dag er det Helle Hillingsø, der med titlen COO står i spidsen for AK Nygart. Sagt på godt dansk er hun dermed daglig leder af klinikkerne i Danmark og Malmø.

Helle er en af vore egne

Med Helle har vi fået en chef, der kender huset bedre end de fleste. Hun blev ansat som sygeplejerske tilbage i 2010, men hendes ledelseserfaring gjorde hende hurtigt til en betroet medarbejder med større ansvar. I dag er der kun to medarbejdere, der har længere anciennitet end Helle – og den ene er Jesper Nygart.

Det danske Nygart-DNA lever videre

Selv ser Helle både fornyelse og fastholdelse i sin horisont:

– Selvfølgelig kommer der forandringer. Men det skyldes nok primært, at vi er blevet en del af noget større. Akademikliniken er Nordeuropas største kosmetiske privathospital, og det giver os nogle fordele, vi skal forstå at udnytte.

Samtidig er vigtigt for mig, at AK Nygart fastholder det, der er vores varemærke i Danmark. Vi er generelt ret uformelle, og som kolleger føler vi os nærmest som en familie – med en meget flad struktur, humor og åbne døre. Det er vigtige værdier, vi holder fast i, siger hun.

– Udadtil er vi kendt for både en høj faglighed og en åben tone, og det forventer jeg sandelig også at dyrke fremover. Det har givet os et meget tæt og hjerteligt forhold til vores patienter, og det er jo det allervigtigste i et fag som vores, slår hun fast.

Jesper Nygart fortsætter sin gang hos AK Nygart en tid endnu, men det er COO Helle Hillingsø, der tegner klinikkerne i Danmark og Sydsverige, både internt og eksternt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *