Ny hjemmeside om Jesper Nygart er gået i luften

Udgivet D. 25. september 2018

På jespernygart.dk får du et spændende indblik i manden bag Nygart.

Hjemmesiden gør dig klogere på, hvem Jesper er, hvorfor han stiftede Nygart, og hvordan hans rejse har været fra stiftelsen til salget/overgangen til AK Nygart.

Busreklame-æraen

Læs fx den spændende beretning om Nygarts berygtede busreklamer, som firmaet startede med at annoncere med i 00’erne, og hvordan disse bidrog til at vækste Nygart markant.

Som der står et sted på siden:

Jespers idé med at sætte bryst-annoncer på busserne var, at nogen forhåbentlig ville optage dem. Og hver gang nogen gjorde indsigelser, så jublede Jesper. For det betød, at klinikken kom i pressen igen.

Da Jesper fx var i P1-debatten med Johanne Schmidt-Nielsen, spekulerede han på: Er der mon nogen, der hører P1-debatten om sådan noget? Og det var der!

“Da jeg kom hjem derfra, og jeg fandt ud af, at folk faktisk havde hørt P1-debatten, så forlængede jeg perioden med busreklamer. For så vidste jeg, at jeg har fat i noget her. Det her er godt.”

Jesper Nygart i pressen

På hjemmesiden finder du også en masse artikler og tv-indslag med Jesper, der er i pressen.

Se fx det interessante indslag med Jesper i diskussion med en kvinde, der har startet et oprør mod falske bryster. De taler om, hvorvidt muligheden for en brystforstørrelse er med til at forvrænge billedet af pæne bryster og sænke selvværdet hos danske kvinder.

Bonusinfo

Vidste du, at Nygart har været med i den berømte tegnefilms-serie The Simpsons? Det kan du også læse om på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *