Jo, nye bryster øger faktisk kvinder som Fie Laursens selvværd

Udgivet D. 6. september 2018

Hvis du ikke allerede har fået læst Jesper Nygarts indsigtsfulde debatindlæg "Jo, nye bryster øger faktisk kvinder som Fie Laursens selvværd", der i juni blev publiceret i Politiken, så gør dig selv en tjeneste at få det gjort.

Debatindlægget er et modsvar til psykolog Camilla Bruun, som i en BT-artikel plæderer for, at den kendte danske blogger og YouTuber Fie Laursen sender et rigtig uheldigt budskab i programserien ‘Fies Bryster’ (kører på Viafree og er sponsoreret af AK Nygart), der skildrer den brystforstørrelse, som hun har fået lavet hos AK Nygart.

Bruun skriver bl.a.: »At man slipper for sine mindreværdskomplekser ved operation, er en illusion. Det, hun gør, er at reklamere for et quick-fix.”

I sit debatindlæg sætter Jesper bl.a. spørgsmålstegn ved, hvorfor nogen ser det som legitimt at ændre ved sit indre for at få det bedre med sit ydre, men illegitimt at ændre ved sit ydre for at få det bedre med sit indre.

Klik her for at læse debatindlægget og vurdér, hvad du synes!


Notice: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/www.nygart.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4805

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *