Plastikkirurgi efter stort medicinsk vægttab (Ozempic eller Wegovy)

Udgivet D. 25. januar 2023

Hos AK Nygart oplever vi en stigende interesse for plastikkirurgi efter større vægttab. Det skyldes, at flere og flere af vores kunder gennemgår et stort vægttab enten på egen hånd eller ved brug af vægtabsmedicin såsom Ozempic eller Wegovy.

Her kan du blive klogere på hvilke plastikkirurgiske operationer vores vægttabskunder ofte efterspørger.

Plastikkirurgi efter vægttab med Wegovy

Man kan roligt sige, at det er en kæmpe præstation at gennemføre et stort vægttab. Vi kan kun forestille os, hvordan det måtte føles. Det, vi hører fra vores kunder, er, at det er først efter deres hudreducerende operation, at de føler, de endelig er kommet i mål deres transformation.

Det kan være meget udfordrende for huden at trække sig sammen af sig selv, når kroppen gennemgår et stort vægttab. Og det er her, hvor plastikkirurgi kan være en hjælpende hånd. Her på klinikken møder vi flere mænd og kvinder, som ønsker at få foretaget plastikkirurgi efter at være gået ned i vægt. Et vægttab, som de enten er kommet i mål med på egen hånd eller ved hjælp af vægttabsmedicin såsom Ozempic eller Wegovy.

De mest populære operationer efter et stort vægttab er brystløft, stor maveplastik, bodylift, fedtsugning, arm– og lårplastik.

Brystløft (med eller uden implantater) efter stort vægttab

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få et lavet et brystløft. For vores kunder kan det handle om at genskabe et fastere udtryk, eller det kan være, at man langt om længe kan få realiseret det udseende, som man altid har ønsket sig.

Særligt efter et stort vægttab kan det føles nødvendigt med et brystløft. Fordi kroppen har gennemgået en massiv transformation, hvor huden ikke altid kan følge med, og derimod bliver slap og løs. Om det skal være et brystløft med eller uden implantater, kommer helt an på, hvordan dine drømmebryster ser ud.

Hvis det har vækket din interesse, kan du se vores flotte brystløftresultater lige her.

Stor maveplastik efter stort vægttab

Vi ser ofte, at huden omkring maven ikke trækker sig tilbage efter et stort vægttab, derfor kan det være nyttigt med en maveplastik for at få et pænere og strammere resultat, hvor maveskindet ikke hænger.

Med en maveskindsoperation forbedres mavekonturerne, idet man fjerner det overskydende hud og fedt, samtidig med at de underliggende mavemuskler strammes sammen. Der er også kvinder, som får lavet maveplastik efter graviditet, hvor mavemuskler og maveskind ikke trækker sig sammen. De seneste par år oplever vi et stigende antal af mænd, som ønsker at få foretaget en maveskindsoperation efter et stort vægttab.

Du kan se før/efter billeder af maveplastik her.

Bodylift – 360 graders hudreduktion efter stort vægttab

Hos AK Nygart tilbyder vi bodylift, som også kaldes for Belt Lipectomy 360 grader. Ved en bodyliftoperation fjerner man den overskydende hud omkring den nedre del af maven og ryggen. Således er det en 360 graders operation, hvor det er i bæltet omkring livet, at huden bliver reduceret og strammet op. Bodylift er en større operation, som ikke foretages i kombinationen med andre operationer. Hvis du ønsker at få lavet en fedtsugning eller andre hudopstrammende operationer, skal de foretages på et senere tidspunkt.

Arm- og lårplastik efter stort vægttab

Løs hud på arm og lår er ganske almindeligt efter et stort vægttab. Når du skal have lavet armplastik, vil kirurgen undersøge og måle dine arme, hvor du bliver informeret om arrets placering. Ved lårplastik bliver huden på inderlåret reduceret. Kirurgen vil først undersøge dine inderlår og mulighed for korrektion, hvor du også bliver informeret om arrets placering.

Fedtsugning efter stort vægttab

På trods af at man har tabt sig en masse kilo, hænder det, at man finder et overskud af underhudsfedt. I disse situationer kan en fedtsugning være et glimrende supplement i de hudreducerende operationer (mave-, arm- og lårplastik), fordi huden løsnes mere skånsom, inden den bortskæres. Det er oftest som et supplement, at man får lavet en fedtsugning i forbindelse med et stort vægttab. Derfor kan en fedtsugningsoperation som sådan ikke stå alene. Medmindre det drejer sig om genstridige fedtdepoter, som man f.eks. kan have under hagen.

Forundersøgelse hos kirurg

Har du tabt dig, og vil du gerne helt i mål i jagten på din drømmekrop? Du er velkommen til at booke en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores kirurger. Til forundersøgelsen vil de se på din overskydende hud, og vejlede dig i præcis hvilken operation der vil passe dig. Du får en pris, og bliver oplyst om operationen og mulige komplikationer. Herefter kan du vælge at booke en operation, eller gå hjem og tænke lidt over dine ønsker.

Forundersøgelsen koster 600 kr.

AK Nygart plastikkirurger

Kom i gang med medicinsk vægttab

Er du overvægtig, og er du endnu ikke kommet i gang med dit ønskede vægttab?

Overvejer du et forløb med medicinsk vægttab arbejder AK Nygart sammen med FIT for LIVET, der tilbyder forløb til mænd og kvinder der ønsker hjælp til at tabe sig. FIT for LIVET er stiftet af læge Jesper Nygart, der også stiftede AK Nygart i 1997.