Plastikkirurgi og plastikoperationer i København, Lyngby og Århus

AK Nygart i København åbnede i 2002. Siden da er vores afdelinger i Lyngby og Århus kommet til. AK Nygart består af et erfarent team af speciallæger inden for plastikkirurgi, plastikoperationer, anæstesi og almen medicin. Derudover har AK Nygart specieluddannede sygeplejersker til kosmetiske behandlinger som hårfjerning og rynkebehandling.

Hos AK Nygart lægger vi vægt på et professionelt og veluddannet personale, der kan skabe tryghed for patienten, når der er tale om enhver form for plastikoperation.

Har du spørgsmål om plastikkirurgi eller plastikoperation, udover de operationer, der er omtalt på denne hjemmeside, er du meget velkommen til at henvende dig til os i København, Aarhus eller Lyngby. Kontakt os her.

De individuelt mest præcise svar vil du altid opnå med en personlig konsultation i forbindelse med din forundersøgelse til en plastikoperation i København eller Aarhus.

På det ikke-kirurgiske område som eksempelvis hårfjerning, læbeforstørrelse med Restylane filler, rynkebehandling og hudforyngelse udføres behandlingerne af henholdsvis speciallæger og sygeplejersker, som alle er efteruddannede med nyeste viden inden for de relevante områder. Disse ikke-kirurgiske plastikoperationer udføres både i Lyngby, Aarhus og i København.

Plastikkirurgi kan øge selvværd

Hos AK Nygart er det et vigtigt succeskriterie, at plastikkirurgi bidrager til styrkelse af patientens selvværd. Vi ser nemlig skønhed som en subjektiv ting. Det, der betyder noget, er, at patienten selv føler, at hun eller han kommer til at se godt ud. Det gælder, uanset om det er en BFO, et ansigtsløft, en fedtsugning eller helt andre typer af skønhedsoperationer, patienten skal have lavet.

Det vigtigste succeskriterie for vores plastikkirurger er altså, at patienten kommer til at opleve indre velvære og et godt selvværd. Og kan vores behandlinger hjælpe med det, er vores mål lykkedes.

Forskning: Plastikkirurgi har langsigtet positiv effekt

Faktisk viser forskningen også, at skønhedsoperationer har en langsigtet positiv indflydelse på patientens selvværd.

En lang række videnskabelige studier (som fx Kalaaji et al., 2013 og Papadopulos et al. 2014) konkluderer, at patienter, der har fået foretaget skønhedsoperationer på lang sigt opnår øget selvværd og livskvalitet.

Jesper Nygart: Skønhed er subjektivt

Stifter af AK Nygart, Jesper Nygart, forklarer i videoen lige herunder, at plastikkirurgi og andre kosmetiske indgreb altovervejende bunder i et ønske hos patienten selv:

”Det vigtigste er, at man selv føler, at man ser godt ud. De fleste kvinder, der skal have lavet bryster, gør det fx hverken for deres kærestes, mands eller nogen andens skyld end deres egen.” – Jesper Nygart.

Jesper Nygart forklarer desuden: “Så længe vi ved, at der er en god balance mellem sikkerheden og tilfredsheden hos patienten, så gør vi det.”

Vil du til forundersøgelse hos en kirurg?

Vores fem dygtige kirurger er klar til at fortælle dig mere om mulighederne og hvilket resultat, de kan skabe for dig. Forundersøgelsen koster 600,- kr., men hvis du efterfølgende bestiller tid til en operation, så bliver beløbet modregnet, og du kommer dermed ikke til at betale for forundersøgelsen.