PLASTIKKIRURGI OG PLASTIKOPERATIONER I KØBENHAVN OG LYNGBY

AK NYGART i København er siden åbningen i 1997 drevet af speciallæge Jesper Nygart og et erfarent team af speciallæger inden for plastikkirurgi, plastikoperationer, anæstesi og almen medicin. Derudover har AK NYGART specieluddannede sygeplejersker til kosmetiske behandlinger som hårfjerning og rynkebehandling.

På det ikke-kirurgiske område som eksempelvis hårfjerning, læbeforstørrelse, rynkebehandling og hudforyngelse udføres behandlingerne af henholdsvis speciallæger og sygeplejersker, som alle er efteruddannede med nyeste viden inden for de relevante områder. Disse ikke-kirurgiske plastikoperationer udføres både i Lyngby, Aarhus og i København.

Hos AK Nygart lægger vi vægt på et professionelt og veluddannet personale, der kan skabe tryghed for patienten, når der er tale om enhver form for plastikoperation.

Har du spørgsmål om plastikkirurgi eller plastikoperation, udover de operationer, der er omtalt på denne hjemmeside, er du meget velkommen til at henvende dig til os i København, Aarhus eller Lyngby. De individuelt mest præcise svar vil du altid opnå med en personlig konsultation i forbindelse med din forundersøgelse til en plastikoperation i København eller Aarhus.