Plastikkirurgi og plastikoperationer i København og Århus

AK Nygart i København åbnede i 2002. Siden da er vores afdelinger i Århus kommet til. AK Nygart består af et erfarent team af speciallæger inden for plastikkirurgi, plastikoperationer, anæstesi og almen medicin. Derudover har AK Nygart specieluddannede sygeplejersker til kosmetiske behandlinger som hårfjerning, filler og rynkebehandling.

Hos AK Nygart lægger vi vægt på et professionelt og veluddannet personale, der kan skabe tryghed for patienten, når der er tale om enhver form for plastikoperation.

Har du spørgsmål om plastikkirurgi eller plastikoperation, udover de operationer, der er omtalt på denne hjemmeside, er du meget velkommen til at henvende dig til os i København eller Aarhus. Kontakt os her.

De individuelt mest præcise svar vil du altid opnå med en personlig konsultation i forbindelse med din forundersøgelse til en plastikoperation i København eller Aarhus.

På det ikke-kirurgiske område som eksempelvis hårfjerning, læbeforstørrelse med Restylane filler, rynkebehandling og hudforyngelse udføres behandlingerne af henholdsvis speciallæger og sygeplejersker, som alle er efteruddannede med nyeste viden inden for de relevante områder. Disse ikke-kirurgiske plastikoperationer udføres både i Aarhus og i København.

Plastikkirurgi kan øge selvværd

Hos AK Nygart er det et vigtigt succeskriterie, at plastikkirurgi bidrager til styrkelse af patientens selvværd. Vi ser nemlig skønhed som en subjektiv ting. Det, der betyder noget, er, at patienten selv føler, at hun eller han kommer til at se godt ud. Det gælder, uanset om det er en BFO, et ansigtsløft, en fedtsugning eller helt andre typer af skønhedsoperationer, patienten skal have lavet.

Det vigtigste succeskriterie for vores plastikkirurger er altså, at patienten kommer til at opleve indre velvære og et godt selvværd. Og kan vores behandlinger hjælpe med det, er vores mål lykkedes.

Forskning: Plastikkirurgi har langsigtet positiv effekt

Faktisk viser forskningen også, at skønhedsoperationer har en langsigtet positiv indflydelse på patientens selvværd.

En lang række videnskabelige studier (som fx Kalaaji et al., 2013 og Papadopulos et al. 2014) konkluderer, at patienter, der har fået foretaget skønhedsoperationer på lang sigt opnår øget selvværd og livskvalitet.

FAQ: OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM PLASTIKKIRURGI

Hvordan foregår en plastikoperation?

Ved en plastikoperation i fuld bedøvelse, skal du faste i 6 timer op til operationen, da maven skal være tømt for indhold, så du ikke risikerer at få maveindhold ned i lungerne under operationen. Inden operationen får du noget smertestillende, kvalmestillende og beroligende, hvis der er behov for det. Efter operationen kommer man på en opvågningsafdeling indtil man er frisk.

Hvor meget koster en plastikoperation?

Prisen på en plastikoperation afhænger af hvilken type operation, man skal have foretaget. Priserne ligger fra ca. 8.000 kr. til ca. 80.000 kr.

Vil du til forundersøgelse hos en kirurg?

Vores dygtige kirurger er klar til at fortælle dig mere om mulighederne og hvilket resultat, de kan skabe for dig. Forundersøgelsen koster 600,- kr., og er helt uforpligtende.