ANSIGTSLØFT

Med årene mister huden og bindevævet elasticitet, huden bliver slap og rynket og mange får løs hud på halsen. Rygning og solbadning er med til at fremskynde den naturlige aldringsproces. Resultatet kan være, at du ser ældre ud og mere træt, end du måske føler dig.

Et ansigtsløft kan være med til at mindske disse alderstegn. Ved et ansigtsløft fjernes overflødig hud og eventuel fedt. Bindevæv og muskler strammes op, rynkerne fjernes og “kalkunhalsen” udglattes, hvilket alt sammen kan være med til at give et sundere og mere ungdommeligt udseende.

Operationen udføres i fuld narkose og tager ca. 3 timer. Bandage er nødvendig i 2 uger. Trådene fjernes efter første og anden uge.

Læs også om mini ansigtsløft her.

Ansigtsløft i kombination med anden behandling

Ansigtsløft kan kombineres med øjenlågsoperation, fedtsugning under hagen, rynkereduktion med midlertidig filler eller Botox. Tal med vores erfarne læger om hvilken løsning, der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetis
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din operation på 1.000 kr. Læs mere på prissiden.