Ansigtsløft

Med årene mister huden og bindevævet elasticitet, huden bliver slap og rynket og mange får løs hud på halsen. Rygning og solbadning er med til at fremskynde den naturlige aldringsproces. Resultatet kan være, at du ser ældre ud og mere træt, end du måske føler dig. Et ansigtsløft kan være med til at mindske disse alderstegn, og får dig til at se 10-15 år yngre ud.

Info: Ansigtsløft

Bedøvelse: Fuld bedøvelse

Indlæggelse: Overnatning

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 6 måneder

Pris: 69.000-84.000 kr.

Lign en 10-15 år yngre udgave af dig selv

Kan kombineres med f.eks. reduktion af hud på øjenlågene

Ingen synlige ar – arrene skjules i øret

Overnatning på klinikken inkluderet

FØR

EFTER

FØR

EFTER

BOTOX-BEHANDLING AF TANDKØDSSMIL

Hvad består et ansigtsløft af?

Ved et ansigtsløft fjerner vi overflødig hud og eventuel fedt. Bindevæv og muskler strammes op, rynkerne fjernes og “kalkunhalsen” udglattes, hvilket alt sammen kan være med til at give et sundere og mere ungdommeligt udseende.

Operationen udføres i fuld narkose og tager ca. 3 timer. Bandage er nødvendig i 2 uger. Trådene fjernes efter første og anden uge.

Klassisk- eller “kort ar”-ansigtsløft?

Arret ved et klassisk ansigtsløft løber fra tindingen, ned foran øret og om bag øret og ind i håret som en blød bue. Arret ved et “kort-ar”-ansigtsløft løber fra tindingen, ned foran øret og stopper ved øreflippen.

Valget af teknikken afhænger af, hvor meget løst væv og hud du har. Dette vejleder din kirurg dig i til din forundersøgelse.

BOTOX-BEHANDLING AF SVED

NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved et ansigtsløft skal du i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

Læs om narkose her.

En naturligt resultat

Hos os er det vigtigt, at du får et naturligt resultat med dit ansigtsløft i hænderne på nogen, du er tryg ved. Vi anbefaler, at du til forundersøgelsen tager et billede med af dig selv fra du var 10-20 år yngre. Så kan vi se, hvordan du så ud i en yngre udgave, og så vil vi forsøge at genskabe det med ansigtsløftet. Målet er at få dig til at ligne en yngre og friskereudgave af dig selv.

Ansigtsløft i kombination med anden behandling

Ansigtsløft kan kombineres med øjenlågsoperation, fedtsugning under hagen, rynkereduktion med midlertidig filler eller Botox. Tal med vores erfarne læger om hvilken løsning, der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.