ANSIGTSLØFT

Med årene mister huden og bindevævet elasticitet, huden bliver slap og rynket og mange får løs hud på halsen. Rygning og solbadning er med til at fremskynde den naturlige aldringsproces. Resultatet kan være, at du ser ældre ud og mere træt, end du måske føler dig. Et ansigtsløft kan være med til at mindske disse alderstegn, og får dig til at se 10-15 år yngre ud.

Lign en 10-15 år yngre udgave af dig selv

Kan kombineres med f.eks. reduktion af hud på øjenlågene

Ingen synlige ar – arrene skjules i øret

Overnatning på klinikken inkluderet

botox (1)

Hvad består et ansigtsløft af?

Ved et ansigtsløft fjerner vi overflødig hud og eventuel fedt. Bindevæv og muskler strammes op, rynkerne fjernes og “kalkunhalsen” udglattes, hvilket alt sammen kan være med til at give et sundere og mere ungdommeligt udseende.

Operationen udføres i fuld narkose og tager ca. 3 timer. Bandage er nødvendig i 2 uger. Trådene fjernes efter første og anden uge.

Mini-ansigtsløft

Med et mini-ansigtsløft fokuserer vi kun på den nederste halvdel af ansigtet. Kirurgen strammer musklerne og huden op, så dine kinder, kæbelinje og hals bliver udglattet og får et mere ungdommeligt look.

Læs mere om mini-ansigtsløft her.

botox

NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved et ansigtsløft skal du i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

Læs om narkose her.

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din operation på 1.000 kr. Læs mere på prissiden.

En naturligt resultat

Hos os er det vigtigt, at du får et naturligt resultat med dit ansigtsløft i hænderne på nogen, du er tryg ved. Vi anbefaler, at du til forundersøgelsen tager et billede med af dig selv fra du var 10-20 år yngre. Så kan vi se, hvordan du så ud i en yngre udgave, og så vil vi forsøge at genskabe det med ansigtsløftet. Målet er at få dig til at ligne en yngre og friskereudgave af dig selv.

Ansigtsløft i kombination med anden behandling

Ansigtsløft kan kombineres med øjenlågsoperation, fedtsugning under hagen, rynkereduktion med midlertidig filler eller Botox. Tal med vores erfarne læger om hvilken løsning, der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU