Miniansigtsløft

Vil du gerne have en behandling, der holder længere end Botox og filler*? Og er det især huden i den nederste del af ansigtet, der er blevet lidt træt med årene? Så kan løsningen være et miniansigtsløft.

Årene, solen og livets gang sætter sig i ansigtet på forskellig vis, og måske kan du ikke helt genkende dit friske jeg i spejlet. Det kan skyldes, at huden og bindevævet efterhånden mister elasticiteten. Huden bliver mere slap, og for mange giver det en mindre skarp kæbelinje, tydelige folder i ansigtet og løs hud på halsen.

Fokus på nederste halvdel af ansigtet

Foretages i lokalbedøvelse

Kan kombineres med f.eks. reduktion af løs hud omkring øjnene

1-2 ugers nedetid

bfo-faser (1)

Fokus på den nederste del af ansigtet

Hvis du ikke synes, du er klar til et fuldt ansigtsløft, kan et miniansigtsløft være løsningen for dig. Her får du fjernet overflødig hud og eventuelt fedt i den nederste halvdel af ansigtet – altså omkring kinder, kæbelinje og ned mod halsen. Kirurgen sørger for omhyggeligt at stramme bindevæv og muskler op, hudens rynker bliver glattet ud, og frem træder i stedet dit yngre ansigt med glattere hud*.

Snittet ligges inde i håret og langs ørets brusk. Ar efter operationen vil derfor ikke være synlige.

Et miniansigtsløft sker i lokalbedøvelse og tager en times tid. Helingen går hurtigere end ved et fuldt ansigtsløft.

Du kan kombinere miniansigtsløft med andre behandlinger

Ved et miniansigtsløft rører vi hverken pande, øjne eller øjenomgivelser. Men du kan kombinere miniansigtsløftet med andre behandlinger, der tager højde for dine ønsker. Det kan for eksempel være øjenlågsoperation, rynkereduktion med midlertidig filler eller Botox.

bfo-faser

Forundersøgelse hos en kirurg

Vores kirurger har alle lang erfaring med ansigtskirurgi. Sammen kan I finde den løsning, der skaber størst harmoni i dit ansigt.

Overvejer du en operation i ansigtet, så kontakt AK Nygart i København eller Aarhus for personlig rådgivning og vejledning om de forskellige plastikoperationer i ansigtet.

Laan-899-face-hjemmeside

RENTEFRI FINANSIERING – MINIANSIGTSLØFT TIL 899 KR./MD.

Vi har gjort det muligt at tilbyde Danmarks billigste låneydelser til skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi. Med et lån via Resursbank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57eller sende en mail, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal betale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din operation på 1.300 kr. Læs mere på prissiden.

*Vi understreger at et miniansigtsløft ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetis
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.