Ansigtskirurgi

Her finder du alle de operationer, vi foretager i ansigtet. Vi tilbyder blandt andet ansigtsløft, løft af øjenlåg, hageforstørrelse med implantat og fedttransplantation til ansigtet.

Ansigtet er nok det mest udtryksfulde ved dig som person, fordi det fortæller en historie om fortiden og om dig. De sidste 20 år har mulighederne og teknikkerne inden for plastikkirurgi udviklet sig enormt. Det er blevet både lettere og mere sikkert at få lavet kosmetiske indgreb.

Vores kirurger har alle lang erfaring med ansigtskirurgi. Sammen kan I finde den løsning, der skaber størst harmoni i dit ansigt.

Overvejer du en operation i ansigtet, så kontakt AK Nygart i København eller Aarhus for personlig rådgivning og vejledning om de forskellige plastikoperationer i ansigtet.

Personlig omsorg og tryghed i moderne faciliteter

Hos AK Nygart kommer patientsikkerhed og tryghed i første række, når vi taler plastikkirurgi. Vi er et team af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger, der for de flestes vedkommende har arbejdet sammen i mange år. På vores klinikker er der taget hensyn til alle lovkrav og sikkerhedsbestemmelser.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.