Brystoperation og brystkirurgi

Brystet er en del af din kvindelige personlighed og repræsenterer noget af det mest feminine, uanset om brysterne er store eller små. Op gennem tiderne har brystidealerne forandret sig, men kvindebryster har til alle tider været centrum for stor opmærksomhed.

Hos AK Nygart er vi med over 20 års erfaring eksperter i brystkirurgi, og vi udfører flere forskellige typer af brystoperationer. Her på hjemmesiden kan du se de forskellige muligheder og hente mere information om forskellige typer af brystkirurgi:

De fleste kvinder, der overvejer brystoperation, ønsker at give brystet større volumen eller en mere kvindelig form,. Nogen ønsker at vende tilbage til det bryst de havde engang, f.eks. før vægttab eller graviditet.

Andre ønsker brystkirurgi for at give brystet et løft eller skabe mere symmetri i forholdet mellem brysterne.

Kan du nikke genkendende til en af de ovenstående scenarier? Så er du kommet til det rette sted.

Du bør kun få foretaget en brystoperation, hvis det er dit personlige ønske, og du tror, at brystkirurgi vil styrke dit velbefindende og din følelse af kvindelighed.

Valg af brystimplantater til brystoperationer

Er du i tvivl om hvilke brystimplantater, du skal vælge til din brystoperation?

Der er mange faktorer, du skal tage stilling til, når du kan have en brystoperation med implantater. Skal det være Mentor eller Motiva? Hvilken profil skal implantaterne have? Hvilken størrelse skal implantaterne være?

Vi har samlet en oversigt over vores implantater, så du nemmere kan gøre dig nogle overvejelser, før du får udført brystkirurgi.

Forundersøgelse til brystoperationer og brystkirurgi

Vores fem dygtige kirurger er klar til at hjælpe dig med at finde frem til størrelse og mærke på implantaterne, samt til at fortælle dig mere om brystoperationer og hvilke resultater, de kan skabe for dig via brystkirurgi. Forundersøgelsen koster 600,- kr.

AK Nygart plastikkirurger