BRYSTOPERATIONER & BRYSTKIRURGI

Brystet er en del af din kvindelige personlighed og repræsenterer noget af det mest feminine, uanset om brysterne er store eller små. Op gennem tiderne har brystidealerne forandret sig, men kvindebryster har til alle tider været centrum for stor opmærksomhed.

De fleste kvinder, der overvejer brystoperation, ønsker at give brystet større volumen eller en mere kvindelig form, fx efter graviditet og amning.

Andre ønsker brystkirurgi for at give brystet et løft eller skabe mere symmetri i forholdet mellem brysterne.

Kan du nikke genkendende til en af de ovenstående scenarier? Så er du kommet til det rette sted.

Hos AK Nygart udfører vi flere forskellige typer af brystoperationer. Her på hjemmesiden kan du se de forskellige muligheder og hente mere information om forskellige typer af brystkirurgi:

Du bør kun få foretaget en brystoperation, hvis det er dit personlige ønske, og du tror, at forandringen vil styrke dit velbefindende og din følelse af kvindelighed.

Vil du til en forundersøgelse hos en kirurg?

Vores fem dygtige kirurger er klar til at hjælpe dig med at finde frem til størrelse og mærke på implantaterne, samt til at fortælle dig mere om operationen og hvilket resultat, de kan skabe for dig. Forundersøgelsen koster 600,- kr., men hvis du efterfølgende bestiller tid til en operation, så bliver beløbet modregnet, og du kommer dermed ikke til at betale for forundersøgelsen.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU