Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrende operation med eget fedt (fedttransplantation) er den nyeste brystforstørrende teknik. Fedttransplantation til brystforstørrelse har vundet stigende popularitet da man dels undgår et fremmedlegeme i kroppen efter operation, dels får en kropsformende operation (fedtsugning) ”med i prisen”.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Hvem er egnet til brystforstørrelse med eget fedt?

Operationen egner sig til kvinder, som ønsker en permanent brystforstørrelse, har et asymmetrisk bryst, ønsker en kombineret brystforstørrelse og fedtsugning, har et BMI (Body Mass Index) på mellem 20 og 30 og er ikke ryger. Har du brystimplantater og har fået kapseldannelse, kan erstatning af implantater med fedt være en særdeles velegnet teknik.  Behandlingen egner sig ikke til kvinder med ønske om en meget stor brystforstørrelse.

HYBRID-LØSNING

Ved en hybridløsning når det kommer til brystforstørrelse, bruger man både implantater og fedt til at gøre brysterne større og give dem en anden form.

Hybridløsningen er god til dig, der ikke har nok fedt at tage af på resten af kroppen. Så kan man bruge det fedt, man kan tage, og lægge rundt om implantatet, hvis huden på brystet f.eks. er lidt tynd.

Ved at bruge både fedt og implantater kan man også forme brystet, f.eks. ved at opbygge en smallere kavalergang med fedtet, men implantatet giver fylde. Man kan også give brystet en rundere facon ved at transplantere fedt til området under brystvorten, hvis man ikke har så meget fedt der.

Læs mere om hybridbryster.

Hvordan holder fedtet i brystet?

Selvom teknikken er forbedret markant de senere år, er der stadig begrænsninger i teknikken. Mængden af fedt man typisk transplanterer til hvert bryst er ca. 250-300 ml afhængigt af udgangspunkt og ønsker. Transplanterer man større volumen risikerer man, at trykket omkring de enkelte fedtceller bliver for stort, og at de derfor går til grunde. Idet fedtcellerne er meget sårbare, kan man forvente, at ca. 60-70% af det transplanterede fedt overlever. Det kan derfor være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå den ønskede form og volumen.

Pure Graft-teknik

Her hos AK Nygart anvender vi et system der hedder Pure Graft, der sikrer at flest mulige fedtceller overlever. Med et fedtsugningsapparat, fedtsuges de områder, man har aftalt til forundersøgelsen. Fedtet suges op i en beholder, hvorefter det overskydende vand filtreres fra. Herefter overføres det koncentrerede fedt til mindre sprøjter og gennem 1-2 små huller i hver bryst placeres i underhudsfedtet samt omkring den store brystmuskel. Operationen foregår i generel anæstesi.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

 

Podcast om brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation)

VI OPERERER IKKE FØLGENDE PATIENTER

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

*Vi understreger at en fedttransplantation-behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU