Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrende operation med eget fedt (fedttransplantation) er den nyeste brystforstørrende teknik. Fedttransplantation til brystforstørrelse har vundet stigende popularitet da man dels undgår et fremmedlegeme i kroppen efter operation, dels får en kropsformende operation (fedtsugning) ”med i prisen”.

Naturlig brystforstørrelse uden implantater

Ca. 250-300 ml. fylde i hvert bryst pr. transplantation

Velegnet til kvinder med kapseldannelse

Mulighed for hybridløsning med implantater

HVEM ER EGNET TIL BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT?

Operationen egner sig til kvinder, som ønsker en permanent brystforstørrelse, har et asymmetrisk bryst, ønsker en kombineret brystforstørrelse og fedtsugning, har et BMI (Body Mass Index) på mellem 20 og 30 og er ikke ryger. Har du brystimplantater og har fået kapseldannelse, kan erstatning af implantater med fedt være en særdeles velegnet teknik.  Behandlingen egner sig ikke til kvinder med ønske om en meget stor brystforstørrelse.

HVORDAN HOLDER FEDTET I BRYSTET?

Selvom teknikken er forbedret markant de senere år, er der stadig begrænsninger i teknikken. Mængden af fedt man typisk transplanterer til hvert bryst er ca. 250-300 ml afhængigt af udgangspunkt og ønsker. Transplanterer man større volumen risikerer man, at trykket omkring de enkelte fedtceller bliver for stort, og at de derfor går til grunde. Idet fedtcellerne er meget sårbare, kan man forvente, at ca. 60-70% af det transplanterede fedt overlever. Det kan derfor være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå den ønskede form og volumen.

KAN MAN KOMBINERE IMPLANTATER OG EGET FEDT?

Brystforstørrelser er kendt for at blive lave med enten implantater ellers ens eget fedt. Men faktisk kan man godt kombinere disse to metoder til brystforstørrelser. Kombinationen af silikoneimplantater og fedt kaldes for “hybridbryster“.

video

Ved en hybridløsning når det kommer til brystforstørrelse, bruger man både implantater og fedt til at gøre brysterne større og give dem en anden form.

Hybridløsningen er god til dig, der ikke har nok fedt at tage af på resten af kroppen. Så kan man bruge det fedt, man kan tage, og lægge rundt om implantatet, hvis huden på brystet f.eks. er lidt tynd.

Ved at bruge både fedt og implantater kan man også forme brystet, f.eks. ved at opbygge en smallere kavalergang med fedtet, men implantatet giver fylde. Man kan også give brystet en rundere facon ved at transplantere fedt til området under brystvorten, hvis man ikke har så meget fedt der.

Rentefri finansiering af din brystforstørrelse

RENTEFRI FINANSIERING – NYE BRYSTER TIL 899 KR./MD.

Vi har gjort det muligt at tilbyde Danmarks billigste låneydelser til skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi. Med et lån via Resursbank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57eller sende en mail, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

PURE GRAFT-TEKNIK

Her hos AK Nygart anvender vi et system der hedder Pure Graft, der sikrer at flest mulige fedtceller overlever. Med et fedtsugningsapparat, fedtsuges de områder, man har aftalt til forundersøgelsen. Fedtet suges op i en beholder, hvorefter det overskydende vand filtreres fra. Herefter overføres det koncentrerede fedt til mindre sprøjter og gennem 1-2 små huller i hver bryst placeres i underhudsfedtet samt omkring den store brystmuskel.

fedtsugning

VIL DU TIL EN FORUNDERSØGELSE HOS EN KIRURG?

Vores fem dygtige kirurger er klar til at fortælle dig mere om operationen og hvilket resultat, de kan skabe for dig. Forundersøgelsen koster 600,- kr., men hvis du efterfølgende bestiller tid til en operation, så bliver beløbet modregnet, og du kommer dermed ikke til at betale for forundersøgelsen.

PODCAST OM BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT (FEDTTRANSPLANTATION)

VI OPERERER IKKE FØLGENDE PATIENTER:

  • Der har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Med type 1 diabetes
  • Der har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • Med et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU

Rente- og gebyrfrit lån til brystforstørrelse

Du kan nu låne pengene til dine nye bryster uden at betale renter og gebyrer. Du skal bare opereres inden 15. november.

LÆS MERE