Brystforstørrelse (BFO) med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) er den nyeste brystforstørrende teknik. Brystforstørrelse med eget fedt har vundet stigende popularitet, da man dels undgår et fremmedlegeme i kroppen efter operation, dels får en kropsformende operation (fedtsugning) ”med i prisen”.

INFO: BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Bedøvelse: Fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 2-3 uger

Endelige kontrol: Efter 6 måneder

Pris: 45.000 kr.

Naturlig brystforstørrelse uden implantater

Ca. 250-300 ml. fylde i hvert bryst pr. transplantation

Velegnet til kvinder med kapseldannelse

Mulighed for hybridløsning med implantater

HVEM ER EGNET TIL BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT?

Brystforstørrelse (BFO) med eget fedt egner sig til kvinder, som ønsker en permanent brystforstørrelse, har et asymmetrisk bryst, ønsker en kombineret brystforstørrelse og fedtsugning, har et BMI (Body Mass Index) på mellem 20 og 30 og er ikke-rygere. Har du brystimplantater og har fået kapseldannelse, kan erstatning af implantater via brystforstørrelse med eget fedt være en særdeles velegnet teknik.  Behandlingen egner sig ikke til kvinder der har et ønske om en meget stor brystforstørrelse.

HVORDAN HOLDER EN BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT?

Selvom teknikken til brystforstørrelse med eget fedt er forbedret markant de senere år, er der stadig begrænsninger i teknikken. Mængden af fedt man typisk transplanterer til hvert bryst er ca. 250-300 ml afhængigt af udgangspunkt og ønsker. Transplanterer man større volumen risikerer man, at trykket omkring de enkelte fedtceller bliver for stort, og at de derfor går til grunde. Idet fedtcellerne er meget sårbare, kan man forvente, at ca. 60-70% af det transplanterede fedt overlever. Det kan derfor være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå den ønskede form og volumen.

KAN MAN KOMBINERE IMPLANTATER OG EGET FEDT?

Brystforstørrelser er kendt for at blive lave med enten implantater ellers ens eget fedt. Men faktisk kan man godt kombinere brystforstørrelse med eget fedt med implantater. Kombinationen af silikoneimplantater og eget fedt kaldes for “hybridbryster“.

video

Ved en hybridløsning til brystforstørrelse, bruger man både implantater og kvindens eget fedt til at gøre brysterne større og give dem en anden form.

Hybridløsningen er god til dig, der ikke har nok fedt at tage af på resten af kroppen og derfor ikke kan få en brystforstørrelse med eget fedt. Med en hybridløsning kan man bruge det fedt, man kan tage, og lægge rundt om implantatet, hvis huden på brystet fx er lidt tynd.

Ved at bruge både eget fedt og implantater kan man også forme brystet, fx ved at opbygge en smallere kavalergang med fedtet, mens implantatet giver fylde. Man kan også give brystet en rundere facon ved at transplantere fedt til området under brystvorten, hvis man ikke har så meget fedt der.

En brystforstørrelse med eget fedt og implantater i kombination fremfor kun én af delene giver således en række gode muligheder og fordele.

BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Med et fedtsugningsapparat, fedtsuges de områder, man har aftalt til forundersøgelsen. Fedtet suges op i en beholder, hvorefter det overskydende vand filtreres fra. Herefter overføres det koncentrerede fedt til små sprøjter. Gennem 1-2 små huller i hver bryst placeres fedtet så i underhudsfedtet samt omkring den store brystmuskel.

fedtsugning

FORUNDERSØGELSE TIL BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Vores fem dygtige kirurger er klar til at fortælle dig mere om brystforstørrelse med eget fedt og hvilket resultat, de kan skabe for dig. Forundersøgelsen koster 600,- kr.

PODCAST OM BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT (FEDTTRANSPLANTATION)

VI OPERERER IKKE FØLGENDE PATIENTER:

  • Der har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Med type 1 diabetes
  • Der har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • Med et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.