BRYSTFORSTØRRELSE/BFO - STØRRE BRYSTER MED BRYSTIMPLANTATER

På NYGART PRIVATHOSPITAL er vi eksperter i kosmetisk brystforstørrelse. Vi udfører årligt omkring 1.000 brystforstørrelser / BFO og vores 4 plastikkirurger har årelang erfaring med mange former for kosmetisk brystkirurgi.

Bestil tid til en GRATIS forundersøgelse online her. For at være egent til en brystforstørrelse skal du være sund og rask, og vi tilråder at dit BMI ligger under 30.

Brystforstørrelse med brystimplantater er en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer overhovedet, og antallet af udførte brystforstørrelser i København og resten af Danmark øges stadig. Det er vores erfaring, at patienterne er utrolig glade for resultatet af deres brystforstørrende operation. Vi er stolte af en patienttilfredshed på 95-98 %

 Sikker BFO

Overvejer du at få lavet større bryster ved en brystforstørrende operation / BFO, skal du vide, at sikkerheden og kvaliteten af de brystforstørrende operationer er bedre end nogensinde. Det er i dag nemmere, sikrere og mere udbredt at få foretaget en brystforstørrelse med implantater end for blot fem – ti år siden, hvis du ønsker større bryster.

Vi lytter til dine ønsker til større bryster

Der kan være flere grunde til at få lavet større bryster. Valget af en brystforstørrelse kan blandt andet handle om at:

  • Ændre brysternes form
  • Skabe mere fylde eller genoprette tabt fylde i brystet efter amning, altså skabe større bryster
  • Eller ønsket om at gøre brysterne mere ens, altså skabe større symmetri

Med vejledning fra plastikkirurgen afgør I sammen, hvilken løsning der passer bedst i forhold til din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen.

En brystforstørrelse med brystimplantater kan hos Nygart i København kombineres med et brystløft

 

stemning_nygart__9stemning_opvaagning_9

Et trygt forløb

På Nygart Privathospital er den personlige kontakt, en professionel vejledning og et fagligt engagement meget vigtig for os. Under hele forløbet vil du som patient til en BFO være i kontakt med højtuddannet personale. Fx snakker du med kirurgen allerede inden for det første døgn efter din BFO. Det giver tryghed og sikrer et godt behandlingsforløb.

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Og det er nok det særlige ved miljøet på Nygart, at vi alle arbejder for samme mål: Positiv feedback.

Se alle afsnit fra vores serie om Anna Dues forvandling lige her.

Kvalitetsimplantater

På Nygart Privathospital benytter vi primært brystimplantater af mærket Mentor – et af de bedst gennemtestede implantatmærker på markedet. Vi bruger udelukkende silikoneimplantater til brystforstørrelser, fordi de giver den største sikkerhed, det kosmetisk smukkeste resultat og de mest naturligt bløde bryster.

Livstidsgaranti på brystimplantaterne

Mentor yder livsvarig garanti på brystimplantaterne ved opstået brud på implantatet. I tillæg til dette yder Mentor et tilskud på 1000 euro til udskiftning af brystimplantaterne til en ny BFO de første 10 år, hvis implantatet i dine silikonebryster lækker.

Kapselforsikring

Udviklingen inden for brystimplantater er forbedret markant gennem de sidste ti år. Det bevirker, at antallet af komplikationer i forbindelse med at få lavet større bryster med brystimplantater, som fx kapselstramning, er faldet betydeligt og i dag er på et hidtidigt minimum. Risikoen for kapselstramning er størst inden for de første 2 år, men eftersom risikoen stadig er reel de efterfølgende år, tilbyder vi en udvidet garanti i forbindelse med din BFO.

På Nygart Privathospital kan du tegne en garanti, som dækker alle operationsudgifter i enten 2 eller 5 år, hvis der mod forventning skulle dannes kapsel omkring implantatet, efter du har fået lavet større bryster.

Priserne kan du finde ved at klikke her.

Hjælp til finansiering

Ønsker du finansiering af din kommende BFO kan du klikke her.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken enten ved at skrive til mail@nygart.dk eller ringe på tlf. 70 27 57 57, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.