BRYSTFORSTØRRELSE/BFO - STØRRE BRYSTER MED BRYSTIMPLANTATER

Hos AK Nygart er vi eksperter i kosmetisk brystforstørrelse. Vi udfører årligt omkring 2.000 brystforstørrelser (BFO), og vores plastikkirurger har årelang erfaring med mange former for kosmetisk brystkirurgi.

Brystforstørrelse med brystimplantater er en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer overhovedet, og antallet af udførte brystforstørrelser i København og resten af Danmark øges stadig. Det er vores erfaring, at patienterne er utrolig glade for resultatet af deres brystforstørrende operation.

Sikker BFO

Overvejer du at få lavet større bryster ved en brystforstørrende operation (BFO), skal du vide, at sikkerheden og kvaliteten af de brystforstørrende operationer er bedre end nogensinde. Det er i dag nemmere, sikrere og mere udbredt at få foretaget en brystforstørrelse med implantater end for blot fem – ti år siden, hvis du ønsker større bryster.

KVALITETSIMPLANTATER

Hos AK Nygart benytter vi primært brystimplantater af mærkerne Motiva og Mentor – de mest gennemtestede implantatmærker på markedet med minimal risiko for kapseldannelse. Læs meget mere om de to typer implantater her.

br├Âstinl├ñgg

Vi lytter til dine ønsker til større bryster

Der kan være flere grunde til at få lavet større bryster. Valget af en brystforstørrelse kan blandt andet handle om at:

  • Ændre brysternes form
  • Skabe mere fylde eller genoprette tabt fylde i brystet efter amning, altså skabe større bryster
  • Eller ønsket om at gøre brysterne mere ens, altså skabe større symmetri

Med vejledning fra plastikkirurgen afgør I sammen, hvilken løsning der passer bedst i forhold til din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen*.

En brystforstørrelse med brystimplantater kan hos AK Nygart i København kombineres med et brystløft.

 

*Vi understreger at en brystforstørrende operation ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Før/efter billeder fra brystforstørrelser hos AK Nygart

FØR

EFTER

FØR

EFTER

SE FLERE FØR OG EFTER BILLEDER HER

Alle kvinders bryster er forskellige, hvilket betyder, at resultater naturligvis vil variere fra person til person.

ET TRYGT FORLØB

Hos AK Nygart er den personlige kontakt, en professionel vejledning og et fagligt engagement meget vigtig for os. Under hele forløbet vil du som patient til en BFO være i kontakt med højtuddannet personale. Fx snakker du med kirurgen allerede inden for det første døgn efter din BFO. Det giver tryghed og sikrer et godt behandlingsforløb. Læs mere under vores patientinformation.

Vi anbefaler altid en mammografi inden brystforstørrende operation, hvis du er over 35. Desværre ved vi også, at det ikke altid er nemt at få en mammografi gennem egen læge. Derfor har vi – for din sikkerheds skyld – sørget for et samarbejde med en klinik i København. Når du aftaler operation med os, kan du samtidig bestille en mammografi.

Du betaler normal pris for din brystpakke + 1.800 kr. for mammografi. Al aftale og afregning sker direkte med os.

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Og det er nok det særlige ved miljøet hos AK Nygart, at vi alle arbejder for samme mål: et trygt og positivt forløb.

HJÆLP TIL FINANSIERING

Ønsker du finansiering af din kommende BFO kan du klikke her.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

Se Fie Laursens, Camilla Framnes og Anna Dues forløb med brystforstørrelse

Tryghedsgaranti

Udviklingen inden for brystimplantater er forbedret markant gennem de sidste ti år. Det bevirker, at antallet af komplikationer i forbindelse med at få lavet større bryster med brystimplantater, som fx kapselstramning, er faldet betydeligt og i dag er på et hidtidigt minimum. Risikoen for kapselstramning er størst inden for de første 2 år, men eftersom risikoen stadig er reel de efterfølgende år, tilbyder vi en udvidet garanti i forbindelse med din BFO.

Hos AK Nygart er der tryghedsgaranti for det første år med i prisen. Denne dækker alle operationsudgifter, hvis der mod forventning skulle dannes kapsel omkring implantatet, efter du har fået lavet større bryster. Du kan også tilkøbe den udvidede tryghedsgaranti, som dækker i 5 år efter operationen. Læs mere om tryghedsforgaranti her.

Priserne kan du finde ved at klikke her.

VI OPERERER IKKE PATIENTER:

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Med type 1 diabetes
  • Der har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • Med et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU