Brystforstørrelse/BFO - Større bryster med brystimplantater

Drømmer du om store bryster? Eller blot at få en flot form på brystet? Hos AK Nygart er vi eksperter i kosmetisk brystforstørrelse med brystimplantater, og vores plastikkirurger har mere end 20 års erfaring med brystforstørrelser (BFO).

Forundersøgelse brystforstørrelse implantater plastikirurg Anders Ulrik

Implantater af høj kvalitet fra Mentor, Motiva og Silimed

Altid 1 års Tryghedspakke inkluderet

Erfarne kirurger – vi har mere end 20 års erfaring

Mulighed for mini-ar helt ned til 3 cm

Forundersøgelse brystforstørrelse implantater plastikirurg Anders Ulrik

Implantater af høj kvalitet fra Mentor, Motiva og Silimed

Altid 1 års Tryghedspakke inkluderet

Erfarne kirurger – vi har mere end 20 års erfaring

Mulighed for mini-ar helt ned til 3 cm

Brystforstørrelse med brystimplantater er en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer overhovedet blandt kvinder der ønsker store bryster, og antallet af udførte brystforstørrelser i København og resten af Danmark øges stadig. Det er vores erfaring, at de kvinder der får lavet større bryster med en kosmetisk brystforstørrelse er utrolig glade for resultatet af deres operation, og oplever øget selvværd bagefter.

Info: Brystforstørrelse med brystimplantater

Bedøvelse: Fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 3 måneder

Pris: fra 34.900 kr.

Før/efter billeder fra brystforstørrelser med brystimplantater hos AK Nygart

FØR

Førbillede brystforstørrelse

EFTER

Efter billede brystforstørrelse

FØR

BFO før billede

EFTER

BFO efter billede - resultat efter brystforstørrelse

SE FLERE FØR OG EFTER BILLEDER AF BFO HER

Alle kvinders bryster er forskellige, hvilket betyder, at resultatet af en brystforstørrelse (BFO) naturligvis vil variere fra person til person.

Se hvordan en forundersøgelse til en brystforstørrelse foregår:

Læs mere om vores dygtige kirurger

AK Nygart plastikkirurger

Vi lytter til dine ønsker til større bryster

Der kan være flere grunde til at få lavet større bryster med brystimplantater. Valget af en brystforstørrelse kan blandt andet handle om at:

  • Ændre brysternes form
  • Skabe mere fylde eller genoprette tabt fylde i brystet efter vægttab eller amning, altså skabe større bryster
  • Eller ønsket om at gøre brysterne mere ens, altså skabe større symmetri

Med vejledning fra plastikkirurgen afgør I sammen, hvilken løsning, der passer bedst i forhold til din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen*.

En brystforstørrelse med brystimplantater kan hos AK Nygart kombineres med et brystløft eller med en fedttransplantation (også kaldet hybridbryster).

*Vi understreger, at en brystforstørrelse med brystimplantater ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne af en operation for støre bryster kan variere fra person til person.

Hvor meget koster en brystforstørrelse?

Prisen på en brystforstørrelse varierer blandt andet efter størrelsen på implantaterne (over eller under 500 ml.) og hvilken tryghedspakke, du vælger (1 år eller 7 år).

Prisen på en brystforstørrelse med brystimplantat hos AK Nygart starter fra kr. 35.300,-

Knappen herunder leder dig videre til vores prisberegner, hvor du kan finde prisen på din BFO.

Finansiering – større bryster til 899 kr./md.

Vi har gjort det muligt at tilbyde låneydelser til skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi. Med et lån via Resurs Bank kan du dele din betaling for større bryster op over en længere periode med en fast månedlig ydelse på 899 kr./md.

Vil du vide mere om lån til større bryster?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning til brystforstørrelse med brystimplantat.

Hvor meget koster en brystforstørrelse?

Prisen på en brystforstørrelse varierer blandt andet efter størrelsen på implantaterne (over eller under 500 ml.) og hvilken tryghedspakke, du vælger (1 år eller 7 år).

Prisen på en brystforstørrelse med brystimplantat hos AK Nygart starter fra kr. 35.300,-

Knappen herunder leder dig videre til vores prisberegner, hvor du kan finde prisen på din BFO.

FAQ: Oftest stillede spørgsmål om brystforstørrelse med brystimplantater

Skal jeg vælge Mentor, Motiva eller Silimed til min brystforstørrelse?

Der er fordele og ulemper ved alle tre typer af brystimplantat-mærker. Det er derfor svært at pege på en profil som den bedste, for vi kigger altid på det anatomiske udgangspunkt for større bryster: Hvad er der plads til, hvad passer til kroppens proportioner, og hvad er smukt for patienten. Til en forundersøgelse vil kirurgen hjælpe dig med at vælge hvilket implantat, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Hvordan vælger jeg brystimplantat-størrelse? Og kan jeg skifte mening inden operationen?

Du skal huske på, at du ikke sammenligne dig selv med andre på nettet, for implantater kan give meget forskellige resultater fra kvinde til kvinde. Du finder frem til den rette størrelse for dig til en forundersøgelse, hvor du sammen med kirurgen gennemgår dine muligheder, og prøver nogle implantater i en BH.

Og du kan godt skifte mening om størrelsen. Det skal dog ske senest 1 uge før operationen, og du skal ind og snakke med kirurgen igen inden operationen, så vi kan finde ud af, om størrelsen overhovedet kan lade sig gøre. Det skal du ikke betale ekstra for.

Få gode råd til valg af implantatstørrelse fra kvinder, der selv har gennemgået en brystforstørrelse i denne video:

video

Kan mine brystimplantater gå i stykker efter operationen?

Det korte svar er: Ja! Det kan ske. Men dine implantater er lavet til at kunne modstå rigtig meget. Så det er sjældent det sker. Moderne implantater med skærefast silikone er desuden lavet sådan, at silikonen ikke løber ud i kroppen, hvis der skulle gå hul på implantatet efter operationen for større bryster.

Du kan se denne video om holdbarheden af brystimplantater:

video

Hvornår skal jeg regne med at udskifte mine implantater?

I princippet kan de implantater, vi bruger her hos AK Nygart, holde hele livet. Producenterne Mentor og Motiva giver livstidsgaranti på implantaterne. Og du kan regne med, at det pres og tryk, som din krop kan klare, det kan dine implantater også klare. Er du tilfreds med størrelse, form og placering og har du ingen smerter, er der som udgangspunkt ingen grund til at udskifte implantaterne.  Men implantaterne har større og større risiko for at gå i stykker med årene. Så vi anbefaler typisk, at man med de nyere implantater bør skifte dem efter 15-20 år.

Du kan se denne video om holdbarheden af brystimplantater:

video

Kan jeg amme efter en brystforstørrelse?

Ja, det kan du godt. Nogle patienter får ændret følesans af brystvorterne efter en brystforstørrelse, og det kan i værste fald give besværet evne til at amme. Det er dog de færreste der får dette problem. Silikoneimplantaterne har absolut ingen indflydelse på kvaliteten af modermælken. Store implantater kan dog give spændinger i brystet, når brystet yderligere vokser ved at mælken løber til, og det kan give anledning til at man må amme hyppigere end hvis man ikke havde implantater.

Hvis vi lægger implantatet under brystmusklen, hvilket vi oftest gør, ligger det samtidig bagved brystkirtlen, og derfor er der rigtig god mulighed for at du kan amme efter operationen.

video

Hvornår må jeg træne igen efter en brystforstørrelse?

Hvis implantatet bliver lagt under musklen skal man betragte det lidt ligesom en gigantisk fibersprængning, som man har fået i brystet, for vi har jo været inde og skære fibrene over.

Du må gerne begynde at træne efter 3 ugers tid – så længe det ikke er direkte brysttræning og løb. Efter 6 uger kan du starte på styrketræning med små vægte igen.

video

Hvor synlige bliver arrene efter en brystforstørrelse?

Du kan få lagt dine brystimplantater ind gennem armhulen, areola eller brystfolden. Sidstnævnte er klar den mest populære løsning. Hvis du i forvejen danner pæne ar, ikke ryger, og passer godt på dine ar efter kirurgen anvisninger efterfølgende, så vil arrene efter en brystforstørrelse blive minimale.

Se videoen og hør to kvinder, der er opereres hos os, fortælle om deres ar:

video

Du kan også se videoen her om pleje af arrene, og hvordan du kan gøre arrene mindre synlige:

video

Gør det ondt at få lavet større bryster med en kosmetisk brystforstørrelse?

Ja, det gør ondt at få lavet kosmetisk større bryster. Men smerte er meget individuelt, så det er svært at komme med et entydigt svar på, hvor ondt det gør. Vores plastikkirurg Anders Ulrik, der har fulgt hundredevis af kvinder gennem deres brystforstørrelser, svarer:

Typisk lægger vi implantatet ind under brystmusklen, og det skal kroppen lige vænne sig til. De fleste oplever det nok mest, som at det strammer eller presser.

Min erfaring siger, at er du 19 år oplever du typisk smerten mere, end hvis du er 40 og har fået to børn. Men så er det heller ikke værre. Du får smertestillende med hjem, og de fleste bruger det en uges tid eller lidt mere, men herefter er de så klar til både arbejde eller skole igen.”

Se videoen og hør tre kvinder, der har fået større bryster hos os, fortælle om smerterne ved deres brystforstørrelse:

video

Hvad er kapseldannelse, og hvad kan der gøres ved det?

Kapseldannelse opstår, når den kapsel, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at stramme om implantatet og dermed giver et hårdt og eventuelt smertende bryst. I denne video kan du høre om kapseldannelse:

video

Hvis du er så uheldig at få kapseldannelse, kan en re-operation komme på tale, hvor kirurgen går ind og fjerner kapslen:

video

Risikoen for kapseldannelse er størst inden for de første 2 år efter operationen, men eftersom risikoen stadig er reel de efterfølgende år, tilbyder vi en udvidet tryghedpakke på 7 år. Læs mere om tryghedspakken her.

Hvornår kan man se det endelige resultat efter en brystforstørrelse?

Du skal til din endelige kontrol hos din kirurg efter 3 måneder efter operationen. Her begynder det endelige resultat at vise sig.

For nogen vil det dog først være efter 6 måneder, det endelige resultat kan vurderes.

video

BRYSTFORSTØRRELSE KRÆVER NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved en operation for større bryster med brystimplantater skal du i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på, hvordan din brystforstørrelse foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

FØR, UNDER OG EFTER DIN BFO

Hvordan foregår det, når du skal have lavet større bryster hos AK Nygart? En brystforstørrelse er en stor ting, så selvfølgelig vil du gerne forberede dig selv på, hvad der præcis skal ske på den store dag. Derfor har vi skrevet om, hvad der kommer til at ske inden, under og efter din operation for større bryster.

BRYSTFORSTØRRELSE MED MINI-AR MED MOTIVA-BRYSTIMPLANTAT

Med Motiva-brystimplantater kan man som det eneste sted i Danmark opnå den nye teknik ”Minimal Scar” på nogle patienter. Med denne teknik kan man ved brug af specielt udstyr få mindre ar ved en brystforstørrelse end man ellers ville få, helt ned til +/- 3cm.

Tillæg for mini-ar: 2.500 kr.

Spørg din kirurg, om du er kandidat til minimal scaring til en uforpligtende konsultation om operation for større bryster.

Podcast om større bryster med kosmetisk brystforstørrelse

STØRRE BRYSTER MED BRYSTIMPLANTATER AF HØJ KVALITET

Hos AK Nygart benytter vi primært brystimplantater af mærkerne Motiva og Mentor – de mest gennemtestede implantatmærker på markedet med minimal risiko for kapseldannelse. Du kan læse mere om forskellene på de to brystimplantat-producenter her.

Stor sikkerhed ved større bryster med BFO

Overvejer du at få lavet større bryster ved en brystforstørrelse (BFO), skal du vide, at sikkerheden og kvaliteten af  brystforstørrelse-operationer er bedre end nogensinde. Det er i dag nemmere, sikrere og mere udbredt at få foretaget en brystforstørrelse med brystimplantater end for blot 5-10 år siden.

Se Julies forløb med brystforstørrelse

Tryghedspakke til større bryster med BFO – 1 eller 7 år

Drømmer du om at få store bryster, men er du nervøs for komplikationer?

Udviklingen inden for brystimplantater er forbedret markant gennem de sidste ti år. Det bevirker, at antallet af komplikationer i forbindelse med at få lavet større bryster med brystimplantater, som fx kapselstramning, er faldet betydeligt og i dag er på et hidtidigt minimum. Risikoen for kapselstramning er størst inden for de første 2 år efter, at du har fået lavet større bryster, men eftersom risikoen stadig er reel de efterfølgende år, tilbyder vi en udvidet garanti i forbindelse med din BFO.

Hos AK Nygart er der tryghedspakke for det første år med i prisen. Denne dækker alle operationsudgifter, hvis der mod forventning skulle dannes kapsel omkring dine brystimplantater, efter du har fået lavet større bryster. Du kan også tilkøbe en udvidet tryghedspakke, som dækker i 7 år efter brystforstørrelsen.

Priserne på tryghedspakke til større bryster kan du finde ved at klikke her.

ET TRYGT FORLØB MED BRYSTFORSTØRRELSE

Hos AK Nygart er den personlige kontakt, en professionel vejledning og et fagligt engagement meget vigtig for os. Under hele forløbet vil du som patient til en BFO være i kontakt med højtuddannet personale. Fx snakker du med kirurgen allerede inden for det første døgn efter din BFO. Det giver tryghed og sikrer et godt behandlingsforløb, når du skal have lavet større bryster med brystimplantat. Læs mere under vores patientinformation.

Vi anbefaler altid en mammografi, inden du får lavet større bryster, hvis du er over 35. Desværre ved vi også, at det ikke altid er nemt at få en mammografi gennem egen læge. Derfor har vi – for din sikkerheds skyld – sørget for et samarbejde med en klinik i København. Når du aftaler operation med os, kan du samtidig bestille en mammografi.

Du betaler normal pris for din brystpakke + 1.800 kr. for mammografi. Al aftale og afregning sker direkte med os.

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds med din brystforstørrelse. Og det er nok det særlige ved miljøet hos AK Nygart, at vi alle arbejder for samme mål: et trygt og positivt forløb med kosmetisk større bryster.

Vi kan ikke operere dig, hvis du …

– Har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
– Tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
– Har type 1 diabetes
– Har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
– Har et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.