Brystreduktion – reduktion af store, tunge bryster

Store tunge bryster kan forårsage smerter i nakke, skuldre og ryg, og kan hæmme dine fysiske aktivitetsmuligheder. En brystreduktion har til formål at mindske eller helt fjerne disse gener. Hvis du har fysiske gener af tunge bryster, vil du efter endt behandling sikkert opleve, at smerterne er blevet mindre eller helt forsvundet og at fysisk aktivitet så som løb, er blevet meget lettere*.

Årsagen til store bryster (mammahypertrofi) kan være arvelig, mens brysterne hos andre er blevet store og tunge efter amning eller vægtøgning.

Ønsket om en brystreduktion kan selvfølgelig også være rent kosmetisk, hvis du fx oplever, at din krop virker uharmonisk på grund af de store bryster. En anden almindelig årsag er, at brystvorterne peger nedad, så ønsket om brystreduktion ikke blot er mindre bryster, men også et løft af brystvorterne til en smukkere placering på brystet*. Dette indgår naturligvis i indgrebet.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

En tryg oplevelse

Hos AK Nygart er vi specialister i at udføre brystreduktion. Vores plastikkirurger har mange års erfaring i alle typer for kosmetiske brystoperationer.

Patientsikkerheden kommer altid i første række hos AK Nygart. Vores team af specialuddannede sygeplejersker og læger kender hinanden indgående og kemien imellem os er god. Den gode stemning afspejler sig i tryghed og velvære hos vores patienter.

*Vi understreger at en brystreduktion ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU