Brystreduktion – reduktion af store, tunge bryster

Store tunge bryster kan forårsage smerter i nakke, skuldre og ryg, og kan hæmme dine fysiske aktivitetsmuligheder. En brystreduktion har til formål at mindske eller helt fjerne disse gener. Hvis du har fysiske gener af tunge bryster, vil du efter endt behandling sikkert opleve, at smerterne er blevet mindre eller helt forsvundet og at fysisk aktivitet så som løb, er blevet meget lettere*.

Med en brystreduktion går vi ind og reducerer brysternes størrelse ved at fjerne overskydende væv og løfte brystet.

Info: Brystreduktion for kvinder

Bedøvelse: Fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 6 måneder

Pris: 47.000 kr.

Fjerner gener ved store, tunge bryster

Opnå en flot form på brystet

Relativt smertefrit efterforløb

Kirurger med stor erfaring indenfor brystkirurgi

stort eller lille brystløft

Hvem får typisk en brystreduktion?

Mens mange taler om at få lavet store bryster med implantater, så findes der også kvinder der fra naturens side har store, tunge bryster, der er til så stor gene, at de ønsker en brystreduktion.

Årsagen til store bryster (mammahypertrofi) kan være arvelig, mens brysterne hos andre er blevet store og tunge efter amning eller vægtøgning.  Ønsket om en reduktion kan selvfølgelig også være rent kosmetisk, hvis du fx oplever, at din krop virker uharmonisk på grund af de store bryster.

En anden almindelig årsag er, at brystvorterne peger nedad, så ønsket om brystreduktion ikke blot er mindre bryster, men også et løft af brystvorterne til en smukkere placering på brystet*. Dette indgår naturligvis i indgrebet.

Brystreduktion eller brystløft

Forskellen på en brystreduktion og et brystløft er, at mens man går ind og fjerner overskydende væv ved en reduktion, så “omrokerer” man bare det eksisterende brystvæv ved en et brystløft.

BOTOX-BEHANDLING AF TANDKØDSSMIL

UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Din oprindelige bryst-størrelse og brystplacering vil have betydning for, hvordan dit fremtidige bryst kommer til at se ud. Sammen planlægger I din kommende operation.

En tryg oplevelse

Hos AK Nygart er vi specialister i at udføre forskellige former for brystoperationer, herunder brystforstørrelser, brystløft og ikke mindst brystreduktioner. Vores plastikkirurger har mange års erfaring i alle typer for kosmetiske brystoperationer.

Din sikkerhed kommer altid i første række hos AK Nygart. Vores team af specialuddannede sygeplejersker og læger kender hinanden indgående og kemien imellem os er god. Den gode stemning afspejler sig i tryghed og velvære hos vores kunder.

*Vi understreger at en brystreduktion ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.