Udskiftning af brystimplantater

Overvejer du at få udskiftet dine brystimplantater, er du velkommen til en uforpligtigende vurdering hos en af vores plastikkirurger, som vil kunne hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Der kan være mange grunde til, at du går og overvejer at få dine brystimplantater skiftet. Det kan være, at du har over ti år gamle implantater med flydende silikone, som anbefales skiftet efter 10 år.

Det kan være dit bryst har ændret udseende efter vægtsvingninger, graviditet og amning, og du nu ønsker at forbedre udseendet*.

Måske er dit eget brystvæv begyndt at hænge mere, her kommer enten et brystløft eller udskiftning af implantater på tale. Udskiftning af brystimplantater kombineres ofte med brystløft i samme seance.

Måske ønsker du blot af kosmetiske grunde, at ændre enten størrelsen eller formen af dine bryster.

Du kan også være blandt de få, der uheldigvis må skifte implantat på grund af kapseldannelse, eller blandt de 1-2 %, der inden for 10 år, har fået ruptur (bristning) af implantatet.

Lige meget hvad grunden er, er det vigtigt, at du før konsultationen gør dig klart, hvad du forventer og hvad du ønsker dig af udskiftningen. Vores plastikkirurger kan på den måde bedst vejlede dig i, hvad dine muligheder og begrænsninger er. Plastikkirurgen vil, på bedst mulig måde, gøre alt for at indfri dine ønsker og forventninger*.

*OBS: Når du bestiller en forundersøgelse til udskiftning af implantater skal du medbringe dit implantatkort eller en udskrift af din journal fra din tidligere brystforstørrelse.

NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved udskiftning af implantater skal du typisk i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Tryghed i moderne rammer og patientsikkerhed i første række

Patientsikkerheden kommer altid i første række hos AK Nygart. Du vil under hele forløbet blive fulgt af en gruppe af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger. Din plastikkirurg følger dig naturligvis gennem hele forløbet fra første konsultation til operation og til den sidste kontrol efter 3-6 måneder.

*Vi understreger at en uskiftning af implantater ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU