Udskiftning af brystimplantater

Overvejer du at få udskiftet dine brystimplantater, er du velkommen til en uforpligtigende vurdering hos en af vores plastikkirurger, som vil kunne hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Med de nye skærefaste silikoneimplantater som Mentor og Motiva, er der en god chance for, at du kan leve med dine brystimplantater i mange år. Men der kan være forskellige grunde til, at du ønsker at få udskiftet dine implantater. Uanset grunden, kan du trygt lade dig opereres hos os. Hos AK Nygart er vi nemlig eksperter i kosmetisk brystkirurgi.

Info: Udskiftning af brystimplantater

Bedøvelse: Fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 3 måneder

Pris: fra 33.500 kr.

Læs vores kunders anmeldelser af deres udskiftning:

Forundersøgelse brystforstørrelse implantater plastikirurg Anders Ulrik

Vi lytter til dine ønsker om en udskiftning af dine brystimplantater

Der kan være mange grunde til, at du går og overvejer at få dine brystimplantater skiftet. Årsagen til valget om en udskiftning kan blandt andet handle om at:

  • Du har gamle implantater med flydende silikone. Disse anbefaler vi at du får skiftet efter 10 år.
  • Dit bryst har ændret udseende efter vægtsvingninger, graviditet og amning, og du nu ønsker at forbedre udseendet*.
  • Du måske ønsker, blot af kosmetiske grunde, at ændre enten størrelsen eller formen af dine bryster.
  • Du er blandt de få, der uheldigvis må skifte implantat på grund af kapseldannelse, eller blandt de 1-2 %, der inden for 10 år, har fået ruptur (bristning) af implantatet.

Lige meget hvad grunden er, er det vigtigt, at du før konsultationen gør dig klart, hvad du forventer og hvad du ønsker dig af udskiftningen, så kirurgen på bedst mulig måde kan gøre alt for at indfri dine ønsker og forventninger*.

Hvornår skal mine implantater udskiftes og hvorfor?

I princippet kan de implantater, vi bruger her hos AK Nygart, holde hele livet. Du kan regne med, at det pres og tryk, som din krop kan klare, det kan dine implantater også klare. Er du tilfreds med størrelse, form og placering og har du ingen smerter, er der som udgangspunkt ingen grund til at udskifte implantaterne. Men implantaterne har større og større risiko for at gå i stykker med årene. Så vi anbefaler typisk, at man med de nyere implantater bør skifte dem efter 15-20 år.

Udskiftning sammen med et brystløft

Er dit eget brystvæv begyndt at hænge mere, end da du først fik implantaterne i? Så kan det være, at du vil have glæde af at få foretaget et brystløft sammen med udskiftningen.

Udskiftning af brystimplantater kombineres ofte med brystløft i samme seance.

brystkirurgi

UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Din oprindelige bryststørrelse og brystplacering vil have betydning for, hvordan dit fremtidige bryst kommer til at se ud. Sammen planlægger I din kommende operation.

VIGTIGT: Når du bestiller en forundersøgelse til udskiftning af implantater skal du medbringe dit implantatkort eller en udskrift af din journal fra din tidligere brystforstørrelse.

HVAD KOSTER EN UDSKIFTNING?

En udskiftning af brystimplantater koster fra 44.800 kr. Prisen afhænger af dine valg mht. tryghedspakke, størrelse og form på implantaterne.

Hvis du ønsker en udskiftning inden for 12 måneder efter din første brystforstørrelse foretaget hos os, koster en udskiftning kun fra 35.800 kr.

Vil du vide mere?.

SE PRISERNE HER

Finansiering til 899 kr./md.

Vi har gjort det muligt at tilbyde Danmarks billigste låneydelser til skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi. Med et lån via Resursbank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

LÆS MERE HER

NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved udskiftning af implantater skal du typisk i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

 

Tryghed i moderne rammer og patientsikkerhed i første række

Patientsikkerheden kommer altid i første række hos AK Nygart. Du vil under hele forløbet blive fulgt af en gruppe af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger. Din plastikkirurg følger dig naturligvis gennem hele forløbet fra første konsultation til operation og til den sidste kontrol efter 3-6 måneder.

 

*Vi understreger at en udskiftning af implantater ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.