Udskiftning af brystimplantater

Overvejer du at få udskiftet dine brystimplantater, er du velkommen til en gratis og uforpligtigende vurdering hos en af vores plastikkirurger, som vil kunne hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Der kan være mange grunde til, at du går og overvejer at få dine brystimplantater skiftet. Det kan være, at du har over ti år gamle implantater med flydende silikone, som anbefales skiftet efter 10 år.

Det kan være dit bryst har ændret udseende efter vægtsvingninger, graviditet og amning, og du nu ønsker at forbedre udseendet.

Måske er dit eget brystvæv begyndt at hænge mere, her kommer enten et brystløft eller udskiftning af implantater på tale. Udskiftning af brystimplantater kombineres ofte med brystløft i samme seance.

Måske ønsker du blot af kosmetiske grunde, at ændre enten størrelsen eller formen af dine bryster.

Du kan også være blandt de få, der uheldigvis må skifte implantat på grund af kapseldannelse, eller blandt de 1-2 %, der inden for 10 år, har fået ruptur (bristning) af implantatet.

Lige meget hvad grunden er, er det vigtigt, at du før konsultationen gør dig klart, hvad du forventer og hvad du ønsker dig af udskiftningen. Vores plastikkirurg kan på den måde bedst vejlede dig i, hvad dine muligheder og begrænsninger er. Han vil, på bedst mulig måde, gøre alt for at indfri dine ønsker og forventninger.

Mentor implantater med livstidsgaranti

I dag anvender vi enten runde eller anatomiske (dråbeformede) skærefaste silikoneimplantater, som ikke behøver rutinemæssigt udskift efter 10 år, sådan som man tidligere behøvede. Hvis du i øvrigt ikke oplever problemer med implantaterne, vil vi anbefale dig at få tjekket dem med ultralyd efter ca. 15 år – eller bedre med en MR-scanning. Skulle der på nogen måde opstå problemer med brystet inden da, skal du selvfølgelig lade dig undersøge straks.

Der er livstidsgaranti på Mentor implantater, som vi anvender. Det betyder, at hvis der skulle gå hul på implantaterne, erstatter producenten implantatet livet ud. Producenten yder endvidere et tilskud til selve operationen på 1.000,- euro, hvis der skulle gå hul på implantatet indenfor de første 10 år.

Tryghed i moderne rammer og patientsikkerhed i første række

Patientsikkerheden kommer altid i første række hos AK Nygart. Du vil under hele forløbet blive fulgt af en gruppe af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger. Din plastikkirurg følger dig naturligvis gennem hele forløbet fra første konsultation til operation og til den sidste kontrol efter 3 måneder.