Fedtsugning - slip af med stædige fedtdepoter

En fedtsugning kan fjerne stædige fedtdepoter, men må ikke bruges som erstatning for slankekur. De bedste resultater ser vi som regel, når patienten er nærmest normalvægtig, men har isolerede fedtdepoter. Sådanne fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved motion og idræt.

Info: Fedtsugning

Bedøvelse: Lokal eller fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 6 måneder

Pris: fra 15.000 kr.

Permanent fedtreduktion med kirurgi

70% reduktion af fedtdepot

Vælg flere områder og spar penge

Dygtige kirurger med stor erfaring

Fedtsugning er et indgreb hvor man går ind og fjerner det ydre fedtlag der generer et sted på kroppen. Ved en fedtsugning kan man typisk fjerne 70% af det behandlede fedtdepot.

En fedtsugning skaber en permanent fedtreduktion, da man går ind og fjerner fedtceller fra kroppen. De resterende fedtceller kan stadig godt vokse ved vægtøgning, men selve depotet vil stadig være mindre end det var før, da antallet af fedtceller er blevet mindre.

Før/efter billeder af fedtsugning hos AK Nygart

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Læs vores kunders anmeldelser af deres fedtsugning:

Spar 25% på fedtsugning af flere områder

Hvis du vælger af få fedtsuget flere områder i samme operation, betaler du fuld pris for det dyreste område og for hvert ekstra område sparer du 25% af områdets pris (det gælder dog kun ved indgreb i samme seance og område, f.eks. øvre mave og nedre mave.)

SE PRISERNE

Finansiering af fedtsugning – kun 899 kr./md.

Vi har gjort det muligt at tilbyde finansiering af plastikkirurgi såsom fedtsugning. Med et lån via Resurs Bank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

LÆS MERE OM FINANSIERING

Oftest stillede spørgsmål om fedtsugning

Hvilke områder kan fedtsuges?

Selvom man er slank, kan man stadig have uønskede fedtdepoter på halsen, brystet, maven eller på siderne af kroppen (dansehåndtag), ydersiden af lårene (ridebukser), læggene, eller inderlårene. Har du ønsket fedt i disse områder, er en fedtsugning måske noget for dig.

Skal jeg fedtsuges i fuld bedøvelse, eller kan jeg vælge lokalbedøvelse?

En fedtsugning kan både foregår i fuld bedøvelse, hvor du ikke er vågen under operationen, og i lokalbedøvelse, hvor du er vågen men bedøvet i det område der opereres i. Skal du have fedtsuget flere store områder, såsom hele maven og hofterne, så anbefaler vi at du vælger fuld bedøvelse. Men ved mindre områder, f.eks. nedre mave, kan du med fordel vælge lokalbedøvelse.

Hvordan foregår en fedtsugning?

En fedtsugning foregår ved, at kirurgen fører en kanyle ind under huden gennem et lille indstikssted i det område, der skal fedtsuges. Herefter sættes der sug til kanylen og fedtcellerne bliver suget ud af kroppen. Fedtcellerne bliver opsamlet i en beholder, så kirurgen kan hele tiden følge med i, hvor meget der fjernes, samtidig med, at han føler på huden med fingrene. Det lille indstikssted syes til sidst sammen med en tråd.

En fedtsugning tager ca. 2 timer, alt efter hvor meget fedt der skal fjernes og hvor mange områder der skal fedtsuges.

Hvornår kan man se resultatet en fedtsugning?

Den endelige kontrol hos din kirurg efter en fedtsugning ligger 6 måneder efter operationen. Det er nemlig først efter 6 måneder, vi kan vurdere dit endelige resultat. Det tager tid før din hud trækker sig helt sammen, og før buler og hævelser efter fedtsugningen forsvinder helt.

De fleste vil dog kunne se en tydelig forskel med det samme efter operationen og derefter gradvist opleve forbedring af resultatet.

Skal jeg vælge en fedtsugning eller fedtfrysning?

Vi anbefaler altid, at du kommer ind til en forundersøgelse, så vi kan vurdere dit unikke tilfælde.

Men en tommelfingerregl er, at hvis dit fedtdepot er stort både som overflade og mængden af fedt, så vil det bedste resultat blive opnået ved en fedtsugning. Men hvis dit fedtdepot er meget lokalt og ikke specielt stort i mængde, så kan fedtfrysning godt give dig et tilfredsstillende resultat.

Se en video om forskellene mellem fedtsugning og fedtfrysning med Coolsculpting her:

video
FEDTSUGNING-NANNA

Læs om 25-årige Nannas fedtsugning af maven

“Fedtsugningen er et skub i retningen af en lykkeligere version af mig selv med bedre selvtillid.”

Nanna på 25 år har valgt at få foretaget en fedtsugning af øvre og nedre mave hos AK Nygart i København.

Efter et vægttab døjer Nanna med et stædigt og meget lokalt fedtdepot på maven, som generer hende i hendes hverdag. Med en fedtsugning ønsker Nanna at få fjernet fedtdepotet på maven, da det vil give hende et selvtillidsboost.

Følg Nannas forløb her, hvor hun fortæller om sine tanker og oplevelse med operationen.

Podcast om fedtsugning

podcast

INFO: EFTER DIN FEDTSUGNING

Arbejde: Efter 10-14 dage.

Kompressionstøj: Skal bæres dag og nat i 3 uger + 3 uger kun om dagen.

Træning: Efter 2-4 uger – Start langsomt op

Løft: Undgå tunge løft (over 2 kg) de første 2-4 uger.

Sol: Beskyt arrene mod sol det første år.

Uforpligtende forundersøgelse hos en kirurg

Inden du kan blive opereret skal du til en forundersøgelse. Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation. Forundersøgelsen er helt uforpligtende.

AK Nygart plastikkirurger

Vi kan ikke operere dig, hvis du …

– Har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
– Tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
– Har type 1 diabetes
– Har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
– Har et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.