Fedtsugning – slip af med stædige fedtdepoter

En fedtsugning kan fjerne stædige fedtdepoter, men må ikke bruges som erstatning for slankekur. De bedste resultater ser vi som regel, når patienten er nærmest normalvægtig, men har isolerede fedtdepoter. Sådanne fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved motion og idræt.

Permanent fedtreduktion med kirurgi

70% reduktion af fedtdepot

Lokal eller fuld bedøvelse

Endeligt resultat efter 6 måneder

Fedtsugning er et indgreb hvor man går ind og fjerner det ydre fedtlag der generer et sted på kroppen. Ved en fedtsugning kan man typisk fjerne 70% af det behandlede fedtdepot.

En fedtsugning skaber en permanent fedtreduktion, da man går ind og fjerner fedtceller fra kroppen. De resterende fedtceller kan stadig godt vokse ved vægtøgning, men selve depotet vil stadig være mindre end det var før, da antallet af fedtceller er blevet mindre.

Spar 50% på fedtsugning af flere områder

Hvis du vælger af få fedtsuget flere områder i samme operation, betaler d fuld pris for det dyreste område og for hvert ekstra område sparer du 50% af områdets pris (det gælder dog kun ved indgreb i samme seance og område, f.eks. øvre mave og nedre mave.)

fedtsugning

Hvilke områder kan fedtsuges?

Selvom man er slank, kan man stadig have uønskede fedtdepoter på halsen, brystet, maven eller på siderne af kroppen (dansehåndtag), ydersiden af lårene (ridebukser) eller inderlårene. Har du ønsket fedt i disse områder, er en fedtsugning måske noget for dig.

Se vores kirurg, Christian Sneistrup, fortælle om de områder, der kan fedtsuges, i videoen her:

FEDTSUGNING-NANNA

Læs om 25-årige Nannas fedtsugning af maven

“Fedtsugningen er et skub i retningen af en lykkeligere version af mig selv med bedre selvtillid.”

Nanna på 25 år har valgt at få foretaget en fedtsugning af øvre og nedre mave hos AK Nygart i København.

Efter et vægttab døjer Nanna med et stædigt og meget lokalt fedtdepot på maven, som generer hende i hendes hverdag. Med en fedtsugning ønsker Nanna at få fjernet fedtdepotet på maven, da det vil give hende et selvtillidsboost.

Følg Nannas forløb her, hvor hun fortæller om sine tanker og oplevelse med operationen.

Podcast om fedtsugning

podcast

Fedtsugning eller fedtfrysning?

Ønsker du fedtreduktion uden kirurgi, er en behandling med Coolsculpting måske noget for dig. En personlig rådgivning med en af vores plastikkirurger hjælper dig med at finde den optimale løsning.

rentefri finansiering

FINANSERING TIL 899 KR./MD. – 0% I RENTER

Vi har gjort det muligt at tilbyde Danmarks billigste låneydelser til skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi. Med et lån via Resursbank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

VI OPERERER IKKE FØLGENDE PATIENTER:

  • Der har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Med type 1 diabetes
  • Der har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • Med et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE HOS EN KIRURG

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation. Forundersøgelsen er helt uforpligtende.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU