Hængende øjenlåg

Nogle mennesker er generet af deres øjenlåg. Det kan fx være en fysisk gene, hvis de har hængende øjenlåg, som kan gøre det svært at se ud ad øjnene. Det kan også være en kosmetisk gene, hvor øjenlågene hænger sådan, at det kan være svært at lægge makeup. Årsagerne til hængende øjenlåg kan være flere,  men kan alle afhjælpes enten med kirurgi eller kosmetiske behandlinger.

Årsager til og symptomer på hængende øvre øjenlåg

Der kan være flere årsager til hængende øvre øjenlåg. Det er både arveanlæg og alder, der kan være skyld i mere hængende øjenlåg, end du bryder dig om. Her er et par af de årsager vi hyppigst ser hos vores kunder:

– Selve øjenlågshuden er blevet slap, og øjenlåget begynder at rynke eller ligefrem folde.

– Fedt fra øjenhulen og strøg af bindevæv buler frem. I nogle tilfælde kan man tale om fedtbrok.

– Øjenbryn og pande falder ned og giver indtryk af, at øjenlåget er slapt.

Simpel øjenlågsoperation med stor effekt

Hos AK Nygart kan vores specialister se, hvad der er årsagen hos dig, så du på forhånd ved, hvad indgrebet indebærer. For eksempel kan det være vigtigt, at vi ikke kun reducerer øjenlågshuden, men også fjerner det fedt, der ligger bag huden.

Ved en forundersøgelse lytter vi også til dine ønsker og forventninger, så du får den effekt af operationen, du ønsker dig.

Har du symptomer på hængende eller tunge øjenlåg, kan du booke en tid til en konsultation hos en af vores dygtige plastikkirurger her.

Priser - Øvre øjenlåg

HOS KIRURG
Forundersøgelse kr. 600,-
Øvre øjenlåg i lokalbedøvelse  kr. 13.500,-

Se alle priser

Slip af med hængende øjenlåg uden øjenlågsoperation

Oplever du symptomer på tunge øjenlåg, har du flere muligheder – helt uden kirurgi.

  • Botox kan dæmpe spændingen i de muskler, der trækker øjenbrynet ned. Det giver mere spillerum til de muskler, der trækker øjenbrynet op, så du får et løft af øjenbrynet. Dermed bliver huden på det øvre øjenlåg også løftet. Resultatet er, at dine øjne synes større og mere levende*.
  • Fillers kan også give et flot løft af øjenbrynet. Det anbefaler vi især, hvis øjenbrynet er sunket, fordi fedtpuden under øjenbrynet er svundet ind. Her kan vi lægge ganske lidt Restylane under brynet, så det løfter sig og danner en fin form igen*.

Det kan sagtens tænkes, at du opnår det smukkeste resultat ved en kombination af Botox og filler. Det kan du få svar på ved en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Ring endelig på 70 27 57 57, hvis du har spørgsmål, eller book tid til en personlig konsultation med det samme.

*Vi understreger at behandling mod hængende/tunge øjenlåg ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person