Hængende øjenlåg

Hængende øjenlåg kan både være arveligt, og det kan komme med alderen

Det er både arveanlæg og alder, der kan være skyld i mere hængende øjenlåg, end du bryder dig om. Du kan være født med tunge øjenlåg, hvor det ofte skyldes fedt fra øjenhulen, der ligger langt fremme. Hængende øvre øjenlåg kan også være kommet med alderen, og her er der især 3 årsager. De kan optræde hver for sig eller i kombination:

– Selve øjenlågshuden er blevet slap, og øjenlåget begynder at rynke eller ligefrem folde.

– Fedt fra øjenhulen og strøg af bindevæv buler frem. I nogle tilfælde kan man tale om fedtbrok.

– Øjenbryn og pande falder ned og giver indtryk af, at øjenlåget er slapt.

Simpel øjenlågsoperation med stor effekt

Hos AK Nygart kan vores specialister se, hvad der er årsagen hos dig, så du på forhånd ved, hvad indgrebet indebærer. For eksempel kan det være vigtigt, at vi ikke kun reducerer øjenlågshuden, men også fjerner det fedt, der ligger bag huden.

Ved en forundersøgelse lytter vi også til dine ønsker og forventninger, så du får den effekt af operationen, du ønsker dig.

Har du symptomer på hængende eller tunge øjenlåg, kan du booke en tid til en konsultation hos en af vores dygtige plastikkirurger her.

Priser - Øvre øjenlåg

HOS KIRURG
Forundersøgelse kr. 600,-
Øvre øjenlåg i lokalbedøvelse  kr. 13.500,-

Se alle priser

Få løftet øjenbrynene uden øjenlågsoperation

Oplever du symptomer på tunge øjenlåg, har du flere muligheder – helt uden kirurgi.

  • Botox kan dæmpe spændingen i de muskler, der trækker øjenbrynet ned. Det giver mere spillerum til de muskler, der trækker øjenbrynet op, så du får et løft af øjenbrynet. Dermed bliver huden på det øvre øjenlåg også løftet. Resultatet er, at dine øjne synes større og mere levende*.
  • Fillers kan også give et flot løft af øjenbrynet. Det anbefaler vi især, hvis øjenbrynet er sunket, fordi fedtpuden under øjenbrynet er svundet ind. Her kan vi lægge ganske lidt Restylane under brynet, så det løfter sig og danner en fin form igen*.

Det kan sagtens tænkes, at du opnår det smukkeste resultat ved en kombination af Botox og filler. Det kan du få svar på ved en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Priser - Botulinum Toxin

Forundersøgelse – Botox

Forundersøgelse hos læge *) Gratis

Priser – Brynløft

(Gælder fra 1/1-2022)

Hos sygeplejerske Pris
Smilerynker kr. 1.200,-
Hos læge, tillæg Pris
Behandling hos læge + kr. 600,-

*) Udeblivelser uden afbud min. 24 timer inden faktureres med 600.-kr

Se alle priser

Ring endelig på 70 27 57 57, hvis du har spørgsmål, eller book tid til en personlig konsultation med det samme.

*Vi understreger at behandling mod hængende/tunge øjenlåg ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person