Hamsterposer – slap kæbelinje

Savner du din skarpe kæbelinje, og strækker du halsen lidt ekstra, når du ser dig i spejlet? Så kan det være på tide at give tyngdekraften lidt modspil …

Poser er måske så meget sagt – men tyngdekraften trækker lige så stille i huden på kinderne, og det kan give dig en mindre skarp kæbelinje med årene. Ofte ligger det til familien. Men det behøver ikke at diktere din kæbelinje.

Løft hamsterposerne med filler, botox – eller kirurgi

Den slappe kæbelinje kan vi stramme op enten med botox, filler eller med et ansigtsløft – det er helt individuelt.

Er din ansigtshud generelt i god form, kan vi i lettere tilfælde løfte og glatte huden ved hjælp af filler. I nogle tilfælde giver det et fint resultat at bygge hudens fylde op igen med lidt fylde ved kindbenene. Det kan mindske begyndende poser på kæbelinjen*.

Er huden generelt mere ældet og slap, er et kirurgisk ansigtsløft den mest effektive og vedvarende behandling af hamsterposer. Her løfter vi hud og muskler langs kæbelinjen tilbage på plads, og det giver dig et varigt og meget effektfuldt resultat*.
*Vi understreger at kæbelinje/hamsterpose behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Priser - Ansigtsløft

HOS KIRURG
Forundersøgelse kr. 600,-
Ansigtsløft, klassisk fra kr. 84.000,-
Ansigtsløft, kort ar fra kr. 69.000,-

Se priser her

Lad os se, hvad vi kan gøre

Kosmetisk behandling af slap kæbelinje kræver individuel konsultation først. Vores specialuddannede sygeplejersker hjælper dig, hvis du overvejer filler, mens vores plastikkirurger ser på dig, hvis det drejer sig om et kirurgisk ansigtsløft.

Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder til at behandle rynker, furer og slap hud i ansigtet, så vi giver dig en grundig vurdering og en behandlingsplan, der passer bedst til dig.

Ring til os på 70 27 57 57 og få en aftale. Eller book tid til en uforpligtende konsultation her.