Sådan bliver arrene efter et brystløft

Udgivet D. 14. maj 2024
arrene efter brystløft

Før du beslutter dig for at få foretaget et brystløft, er det vigtigt at være informeret om, hvad du kan forvente af resultatet. Mange kvinder ønsker et brystløft for at genskabe brysternes ungdommelige udseende, som kan ændres efter graviditet, amning, vægttab eller naturlig aldring.

Når du overvejer et brystløft, er det essentielt at have realistiske forventninger, især hvad angår ardannelse. Afhængigt af omfanget af løftet og den anvendte kirurgiske teknik, vil arrene variere.

Hvordan ser arrene ud efter et brystløft?

Arrenes udseende efter et brystløft afhænger af, om du får foretaget et stort eller et lille brystløft.

Eksempel på ar efter lille brystløft:

Et lille brystløft vil typisk kun have et ar rundt om areola. Arret ved et lille brystløft er mindre end ved et stort brystløft, da der ved dette indgreb er mindre behov for at fjerne hud og løfte brystet end ved et stort brystløft.

Eksempel på ar efter stort brystløft:

Resultat af stort brystløft med anker-ar og implantater

Et stort brystløft indebærer et såkaldt ankerformet ar, også kaldet anker-ar. Dette ar går fra brystvorten ned til bunden af brystet og i en bue under brystfolden. Overskydende hud fjernes, og brystvorten samt det omkringliggende areola-område flyttes op på brystet.

Ved en forundersøgelse hos vores erfarne kirurger vil du få vejledning om, hvorvidt et stort eller lille løft er nødvendigt for at opnå dine ønskede resultater.

Under konsultationen vil du og kirurgen tale om dine forventninger og finde ud af, hvad der er kirurgisk muligt. Din nuværende bryststørrelse og -placering vil have betydning for det endelige resultat. Sammen vil I planlægge den kommende operation, så du kan opnå et smukt og naturligt resultat med mindst mulige ar.