Sarah Cecilies transformation: “Filler og rynkebehandling forskønner mine egne træk”

Udgivet D. 15. juni 2020

Sarah Cecilie (@sarahceciliej) har gennemgået en fantastisk transformation ved at passe bedre på sig selv og begynde på et forløb med filler- og rynkebehandlinger hos os.

“Jeg startede mine behandlinger efter et sygdomsforløb i 2018, men lige så vigtigt så startede jeg også med at pleje mit indre så vel som mit ydre. Faktisk synes jeg at filler og botox behandlingerne ikke ændrer, MEN FORSKØNNER mine allerede eksisterende træk,” fortæller Sarah Cecilie, der er mor til fire børn.

“På første billede, gjorde jeg intet for at lytte til mig selv. Nybagt mor, løb alt for hurtigt, sov ikke, mærkede ikke om jeg havde brug for andet end at være der for alle andre end mig selv.”

“Andet billede er taget i morges inden huset vågnede, fordi jeg nu elsker at stå op og nyde min morgenkaffe inden dagen for alvor starter.”

Vi har bedt Sarah Cecilie svare på de spørgsmål, hun oftest får vedr. sine behandlinger:

Hvad har du fået lavet?

Svar: Jeg har fået botox i min pande, øjenbrynløft, hage, næse og kragetæer, samt filler i min kæbelinje, kindben og i læberne

Gør det ondt?

Svar: Tjoou, lidt ondt gør det – men for os urkvinder, der har leveret et eller flere skønne børn til denne verden, er det ingenting til sammenligning.  Smerten ved rynkebehandlingen minder mest af alt om prikket fra en blodprøvenål, ved filler behandlinger får man bedøvelse på de følsomme områder såsom læber. Kæber, kindben og næse har jeg uden problemer fået behandlet uden bedøvelse.

Har du et lavt selvværd?

Svar: Og til det kan jeg svare.. NEJ. Bevares, så har vi alle noget vi ikke er tilfredse med og da jeg var barn blev jeg drillet med mine store bambi-øjne (ja, tænk sig at børn kan drille med det), men nu pga. mine store øjne kan jeg sagtens tillade mig at få fyldige læber, for at skabe symmetri i mit ansigt.

Hvorfor får du så lavet behandlingerne?

Svar: Helt lavpraktisk er det fordi at med 4 børn er mere end 12 minutter på badeværelset en luksus. Derfor er det fantastisk at vågne op med halvdelen af “make-up’en” på. Og jo tidligere man starter med botox-behandlinger (gerne allerede omkring 30 års alderen), jo nemmere er det at forebygge de helt dybe rynker.

Hvor får du lavet behandlingerne?

Svar: Jeg har været ved flere dygtige behandlere, men jeg er faldet pladask for min behandler hos AK Nygart. De er så søde, dygtige og fagproffesionelt nørdede derinde. Min behandler ved hvad der komplementerer mit ansigt og mine træk. Det er så vigtigt at man finder en behandler man føler sig tryg ved og som forstår hvad man drømmer om.

Hvilken metode får du lavet behandlingerne med?

Svar: Det er vigtigt for mig at understrege at det ikke er så vigtigt hvad metoden hedder (f.eks russian lips) men at det passer til dit ansigt og at dine træk og strukturen i ansigtet bliver fremhævet og forskønnet.