Biophora Peeling: Professionel behandling for smukkere hud

Huden beskytter dig mod ydre påvirkninger som sol, vind og svingende temperaturer, og så er den kroppens største organ. Biophora Peel er designet til på én gang at genopbygge og beskytte huden. Peelingen fjerner de øverste hudlag og helingsprocessen stimulerer dannelsen af nyt bindevæv. Processen forbedrer hudens kvalitet og udseende*.

Den unikke formel exfolierer effektivt, og hjælper desuden til at stimulere hudens naturlige celleregeneration.

Selve behandlingen tager omkring 15 minutter og udføres, her hos AK Nygart, kun af specieluddannede kosmetiske sygeplejersker.

Kemisk peeling med 30 % salicylsyre

Velegnet til akne-ar og stærkt fedtede hudtyper

3-5 dages afskalning efter en behandling

Bedste resultat opnås efter 3 behandlinger

bfo-faser (1)

Hudproblemer, som Biophora Peel kan forbedre

I løbet af et behandlingsforløb vil Biophora peelingen kunne forbedre:

  • Fine linjer
  • Akne
  • Hyper-pigmentering / brune skjolder og pletter
  • Ujævn hud
  • Forstørrede porer
  • Fedtet hud / Tør hud
  • Giver: sundere glød og en yngre udseende hud*

Biophora peeling anvendes til at behandle specifikke hudproblemer samt forbedre hudens almene kvalitet ved hjælp af aktive stoffer. Peelingen medfører blødere, yngre hud med mindre synlige porer*. Det optimale resultat opnår du ved at kombinere peelingen med en sund livsstil, det vil sige god søvn, næring, motion, passende væskeindtag, et moderat forbrug af alkohol og ingen rygning.

Biophora peeling har vist utroligt gode resultater på rynker, solskadet hud, ar efter akne og fedtet hud. Peelingen kan bruges som et effektfuldt supplement til vores eksisterende kosmetiske behandlinger. Du kan fx med fordel blive behandlet forløb med filler/botox imellem din Biophora peels.

HVOR KAN MAN BLIVE BEHANDLET MED BIOPHORA PEEL?

Behandlingen med Biophora-peelingen kan udføres i ansigtet, på halsen, hænder, på det øverste brystparti (decolletage) og arme.

*Vi understreger at en biophora peeling ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

BOTOX-BEHANDLING AF TANDKØDSSMIL

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat med en Biophora Peel.

Podcast om ansigtsbehandlinger

Hvad er en biophora peeling? Er det en behandling, der passer til dig? Hør mere om vores ansigtsbehandlinger i denne podcastepisode, hvor vores kosmetolog Marianne guider dig igennem vhvilke behandlingerne, der er egnet til forskellige hudproblemer.