Behandling med eDermastamp

Behandlingen med den professionelle eDermastamp er en naturlig anti-age behandling. Behandlingen består af små nåle, der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerer og danne ny collagen.

eDermastamp er også kendt som microneedling, det er en behandling der effektivt forbedre hudens tykkelse, struktur og gennemsigtighed. Du opnår en glat hud med en lækker glød*. eDermastamp kan anvendes mod akne ar, strækmærker, ar efter forbrænding, rynker, gennemfugtning af huden samt cellestimulation.

Anti-age behandling, der fremmer dannelse af kollagen

Også kendt som “micro-needling”

Effektivt mod akne-ar, strækmærker og forbrændinger

CE-mærket, ISO-certificeret og FDA-godkendt.

bfo-faser (1)

HVAD ER eDERMASTAMP?

eDermastamp er en ny revolutionerende og meget effektiv anti-age behandling, på en helt naturlig måde. Den laver en synlig reduktion af mimiske rynker allerede efter første behandling.

Den er ideel til behandling af mindre områder i ansigtet, såsom smilerynker ved øjnene, linjer omkring munden samt linjer mellem øjenbrynene. eDermastamp kan variere i længden på nålene. Det vil sige, at de små nåle kan behandle fra 0.1 mm helt ned til 1.5 mm i huden. Ved at benytte denne metode kan vi skræddersy behandlingen til netop din hudtype og dine hudproblemer.

HVORDAN VIRKER eDERMASTAMP?

Ligesom ved en Dermaroller behandling, så forårsager de små mikronåle en ganske ubetydelig skade på huden, som stimulerer hudcellerne til at dele sig. Cellerne provokeres til hurtigere vækst og omdannes til hornceller, som styrker det øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at danne mere collagen, som er den primære struktur i vores bindevæv. Dette omdannes til collagen fibre, som forbedrer underhuden.

eDermastramp er både CE-mærket, ISO-certificeret og FDA-godkendt.

*Vi understreger at eDermastamp behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

BOTOX-BEHANDLING AF TANDKØDSSMIL

Gratis forundersøgelse

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat med eDermastamp.

Podcast om ansigtsbehandlinger

Hvad er eDermastamp? Er det en behandling, der passer til dig? Hør mere om vores ansigtsbehandlinger i denne podcastepisode, hvor vores kosmetolog Marianne guider dig igennem vhvilke behandlingerne, der er egnet til forskellige hudproblemer.