Fedtfrysning & Zeltiq Coolsculpting: fedtsugning uden kirurgi

Hos AK NYGART har vi de mest erfarne behandlere inden for fedtfrysning/CoolSculpting, vi bruger FDA godkendte maskiner.

Dansehåndtag, ridebukselår, dobbelthage og topmave er velkendte problemområder. Sådanne fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved slankekure og motion.

CoolSculpting er et ikke-kirurgisk indgreb, og behandlingen foregår mens du læser, slapper af eller arbejder på din pc. I gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget pr. behandling*.

Fedtfrysning er ingen slankekur, men en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter. Hvis du ikke ønsker en egentlig kirurgisk operation, og du er normalvægtig eller let overvægtig, kan vi tilbyde at fryse fedtet væk med CoolSculpting.

Ved hjælp af en kontrolleret nedkøling af fedtvævet starter en nedbrydning af selve fedtcellerne. Nedbrydningen løber over flere uger, og det fulde resultat ses efter 2-3 måneder. Hud, muskler, blodkar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden.

Sikker behandling med CoolSculpting

Fedtfrysning er den nyeste teknologi inden for fedtreducering uden kirurgi. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen, og hos AK Nygart bruger vi Zeltiq CoolSculpting, som er godkendt af de amerikanske myndigheder FDA.

Maskinerne til CoolSculpting har et indbygget sikkerhedssystem, som sikrer at der ikke opstår forfrysninger eller skader.

Ønsker du flere behandlinger på en gang, er AK Nygart de eneste i Danmark, der tilbyder Dual Sculpting. Det betyder, at du kan få fedtfrysning to steder på kroppen samtidigt, og derved spare tid.

Du vil altid få en personlig rådgivning af en sygeplejerske til at finde den optimale løsning for dig.

 

*Vi understreger at behandlingen med fedtfrysning ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU