Hudpleje

Professionelle produkter fra AK Skincare
Med produkterne fra svenske Akademikliniken får du professionel hudpleje hjemme ved spejlet. Cremerne er udviklet og testet af dermatologer og sygeplejersker.
Du får vores gode råd til netop din hud oven i købet. Bare kom forbi på en af vores klinikker.

Din vej til strålende hud går ad 4 enkle trin: Rengøre, behandle, pleje og beskytte:

RENGØRE

Rens:
Pure Radiance Cleanser

En mild exfolierende rensegel, der kommer smuds, makeup og urenheder til livs uden at forstyrre din huds naturlige barrierefunktion.

Peeling:

Pure Triple Peel

En kraftig exfolierende maske, der effektivt fjerner døde hudceller og urenheder fra din hud. Skøn frisk duft af lavendel og citrus. Husk serum og fugtighedscreme efter brug.

Toner:

Pure Berry Toner

En genial fugtgivende toner, sprængfyldt med antioxidanter og vitaminer. Sprayen giver din hud et frisk brus på alle tidspunkter – også over makeup.

BEHANDLE

Serum nat:

Pure Active Serum

Hjælper din hud med at forny sig, mens du sover. En virkelig effektiv serum, der forbedrer cellefornyelsen og udglatter både hud og hudtone.

Serum dag:

Pure Lift Serum

En højkoncentreret anti-age serum, der får huden til at stråle. Forbedrer hudstrukturen og holder hudens fugtbalance hele dagen, både i ansigt, på hals og dekolletage.

Olie:

Pure Glow Oil

En højkoncentreret C-vitaminolie, der aktivt modvirker tegn på for tidlig hudaldring. Den genskaber glans og elasticitet. Den udjævner pigmenteringen i huden. Og den korrigerer og reducerer ujævnheder i hudtonen.

Tip: Bland et par dråber Pure Glow Oil i din dagcreme, og få en smuk, uimodståelig glød.

PLEJE

Fugtcreme:

Cure Recovery Creme

Ekstra kraft og næring til følsom, tør eller midlertidigt irriteret hud. Du får styrket hudens elasticitet og barriere. Vi anbefaler den særligt til heling efter medicinske behandlinger og operationer. Cremen er også fantastisk som aftersun.

Vitamincreme:

Pure Antioxidant Creme

Den ideelle daglige pleje til dig, der aktivt vil holde huden ung og spændstig. Cremen sætter skub i cellefornyelsen, så huden får glans, modstandskraft og en mere jævn tone. Frisk duft af citrus.

 

BESKYTTE:

3-i-1 creme

Day CC-Cream Spf 15

Fugtighedscreme, mineralfoundation og solbeskyttelse – med denne fantastiske anti-age dagcreme får du det hele. Glans, fugtighed og en smuk, jævn hudtone. En drøj creme, der passer til en lys/medium hudfarve.

Solcreme

Day Maximal Sense Spf 50

Her får du en ny solbeskyttelsesteknologi, giver høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler, og som lader huden ånde. Resultat: En jævn og langtidsholdbar gylden lød – uden solskader.

 

 

Du er altid velkommen i en af vores tre klinikker, hvor du kan prøve produkterne, og få vejledning om, hvad vi vil anbefale netop din hud.