Patientinformation om Kleresca® hudforyngelse

HVORDAN VIRKER KLERESCA-BEHANDLINGEN?

Kleresca® hudforyngelse er en behagelig hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere din huds egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Teknologien – også kaldet photobiomodulation (PBM) forbedrer hudens tekstur.

 

Kliniske studier har vist, at Kleresca® hudforyngelse øger produktionen af kollagen med ca. 400%*

 

HVILKE PROBLEMER KAN BEHANDLES MED KLERESCA

Kleresca® hudforyngelse forbedrer hudkvaliteten, da den:

  • Fremmer kollagenproduktionen
  • Reducerer porestørrelsen
  • Fjerner fine linjer
  • Reducerer ardannelse

I alt giver disse forandringer en samlet bedring af hudens kvalitet og struktur. Forbedringer som patienterne selv beskriver som en hud med en friskere og flottere udstråling. Desuden er det blevet påvist, at forbedringerne af huden fortsætter, selv efter endt behandling.

Kleresca® hudforyngelse har vist en god effekt, når den bruges til ansigtsbehandling. Den kan også, med god effekt, anvendes på hals, décolletage og hænder.

Før du kan blive behandlet, vil du først have en konsultation med en af ​​vores registrerede Kleresca®-specialister.

Under denne konsultation vil du modtage mere information om de sandsynlige forbedringer og antallet og tidspunktet for de nødvendige behandlinger. Du bliver også spurgt om medicin, sygdomme eller allergier, da disse kan have indflydelse på behandlingen. De største medicinske problemer er anført nedenfor:

  • Medicin som giver hudirritation
  • Melasma eller skjult melasma i det område, der skal behandles.

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller din kæreste med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet. Efter informationen omkring behandling med Kleresca® er givet både skriftligt og mundtligt, kan behandlingen finde sted.

 

MULIGE KOMPLIKATIONER OG BIVIRKNINGER.

Kleresca® hudforyngelse har en god sikkerhedsprofil med kort eller ingen restitutionstid.

Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående og kan omfatte:

  • Rødme
  • Hævelse
  • Hyperpigmentering (fx tydeligere fregner).

 

Hvis der overhovedet forekommer bivirkninger, så påvirker de patienter forskelligt. Vi anbefaler altid, at du taler med din ansvarlige læge, før du begynder på en behandling.

Vi anbefaler at du taler med sundhedspersonalet på klinikken om eventuelle bivirkninger, inden du påbegynder behandlingen.

 

HVOR LANG TID TAGER EN BEHANDLING?

Behandlingen med Kleresca® hudforyngelse tager i alt omkring 20 minutter. Den særlige gele skal sidde på huden og belyses med Kleresca®s multi-LED-lampe i 9 minutter. Herefter fjernes gelen, og huden påføres almindelig fugtighedscreme.

HVOR MANGE BEHANDLINGER HAR JEG BRUG FOR?

For at opnå det bedste resultat af behandlingen med Kleresca® hudforyngelse anbefaler vi et behandlingsforløb med en behandling om ugen i fire uger.

Nogle patienter oplever en forbedring efter blot en enkelt behandling. Fordi Kleresca® hudforyngelse stimulerer hudens biologiske processer på celleniveau, vil forbedringerne fortsætte, selv efter at alle fire behandlinger er afsluttet.

HVOR LÆNGE HOLDER EFFEKTEN?

Du bør opleve vedvarende synlige forbedringer af huden efterhånden som hudens mange lag begynder at reagere på behandlingen. Hudens helingsproces fortsætter, selv efter at behandlingen er afsluttet. Resultaterne varierer fra patient til patient, afhængigt af hudens kvalitet og om behandlingen kombineres  med andre behandlinger..

BEHANDLINGEN

Vi tager et før-billede af dig uden makeup før hver behandling. Billederne behandles fortroligt og bruges kun til dokumentation. Du får også beskyttelsesbriller på lige før behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Du vil være rød nogle timer efter behandlingen, som hvis du har været ude i sol og vind, men du kan fortsætte dine daglige aktiviteter. Hvis du har nogle gamle solskader i huden kan de være mørkere i dage til uger efter behandlingen.

 

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57.

Ved eventuelt afbud skal kommende konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr.

Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge, efter vi har fået samtykke fra vores patienter.

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen.

Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside.

 

Patientinformation om Kleresca Hudforyngelse – version 01-09-2021