Peelinger – Tre styrkegrader

Kemiske peelinger

En kemisk peeling hjælper med at fjerne gamle og beskadigede hudceller sammen med urenheder, der ligger på hudoverfladen og nede i porerne. En peeling af huden accelererer cellernes fornyelse af huden, hvilket giver en glattere hud med øget glans. Det forbedrer også hudens evne til at bevare fugt, hvilket hjælper med at reducere linjer og fine rynker.

Hos AK Nygart tilbyder vi peelinger i forskellige styrkegrader. Vi har vores milde peeling PRX-T33 (der dog har en stor effekt alligevel), vores moderate peeling, Biophora, og vores kraftige peeling, Crotonolie.

Læs om de forskelige peelinger her og klik ind på dem hver især, for at finde priser og patientinformation.

MILD

PRX-T33 peeling

PRX-T33-peelingen indeholder en kombination af TCA, hydrogenperoxid og kojicsyre og er klassificeret som den næste generation af hudforyngende peelinger. Behandling passer til alle hudtyper og alle aldre uden risiko for lysfølsomhed. Denne peeling virker stimulerende på hudens celler.

MORDERAT

Biophora-peeling

Biophora-peelingen anvendes til at behandle specifikke hudproblemer samt forbedre hudens almene kvalitet ved hjælp af aktive stoffer. Peelingen medfører blødere, yngre hud med mindre synlige porer. Biophora-peelingen har vist utroligt gode resultater på rynker, solskadet hud, ar efter akne og fedtet hud.

KRAFTIG

Crotonolie-peeling

Crotonolie-peelingen er en dyb, kraftig peeling, som forbedrer hudkvaliteten ved at reducere dybe rynker og meget solskadet hud. Peelingen foretages i lokal- eller fuld bedøvelse og tvinger huden til at gendanne sig selv, og derved fornyes hudens overflade. Det tager huden op til 3-4 uger at komme sig helt.