PRP: Hårtab-behandling for mænd og kvinder

Oplever du, at dit hår er blevet tyndere i tindingerne? Kan du ane en måne, der titter frem? Eller har du ujævnheder i dit skæg? Med en PRP-behandling kan vi bremse og forebygge hårtab, samt stimulere hårvækst hos både mænd og kvinder. Behandlingen udnytter plasma fra dit eget blod til at igangsætte vækst i hårsække, der ellers er gået i dvale.

PRP mod hårtab

Bremser hårtab

Stimulerer ny hårvækst

Giver tykkere hår

Egnet til skæg og hovedhår

Hårtab for mænd

Mange mænd oplever på et tidspunkt i deres liv, at hårlinjen i tindingerne kraver bagud, at håret bliver tyndere på baghovedet, eller at skægget ikke synes så kraftigt som det plejer. I disse tilfælde kan vi med PRP lave en hårtab behandling. Ved hjælp af plasmaet fra en blodprøve kan vi stimulere dine egne hårsække, der er gået i dvale, og dermed foretage en behandling af hårtab.

Hårtab for kvinder

At have et stærkt og fyldigt hår er noget mange kvinder ønsker. Nogen kvinder oplever, at deres før så fyldige hår bliver tyndt efter f.eks. graviditet. Hårtab for kvinder kan forebygges med PRP hårtab behandling. Ved at udnytte de hvide blodlegemer fra dit eget blod kan vi stimulere hårvækst, og gøre dit eksisterede hår kraftigere.

Bremser hårtab

Stimulerer ny hårvækst

Giver tykkere hår

Egnet til skæg og hovedhår

Info: PRP mod hårtab

Behandlingstid: 30 minutter

Resultat: Endeligt resultat efter 6 måneder

Holdbarhed: 6-12 måneder

Pris: fra 4.500 kr.

Hvad er PRP?

PRP står for “Paleted Rich Plasma”, og en behandling går ud på at bruge blodpladerigt blodplasma til at stimulere regenerering af vævet. Det er en fuldstændig sikker og effektiv metode, som længe har været brugt i sundhedsvæsenet til at reparere beskadiget hud og aktivere dannelse af ny kollagen. Det kan også bruges til at stimulere hårvækst hos mænd og kvinder.

Hvordan foregår en PRP-behandling?

Ved en PRP-behandling mod hårtab hos mænd og kvinder udvindes en koncentreret mængde blodplader fra dit eget blod via en blodprøve. Ved hjælp af en centrifugemaskine separerer vi plasma med en masse blodplader fra resten af ​​plasmaet og røde blodlegemer. Herefter injicerer vi plasmaet med blodpladerne det sted vi ønsker at regenerere cellerne.

Det trombocytrige plasma sprøjtes derefter med små injektioner ind i hovedbunden. Blodcirkulationen øges, og blodpladerne indeholder vækstfaktorer, der aktiverer stamcellerne omkring hårsækken, hvilket stimulerer håret til at vokse ud igen.

Behandlingen tager cirka 30 minutter, og starter blodcirkulationen, celledelingen og hjælper de svage hårsække med at komme sig.

Hvor ofte skal en PRP-behandling foretages?

Når PRP-behandlingen udføres i forebyggende øjemed for at få svage hårsække til at komme sig, anbefaler vi én behandling om måneden de første seks måneder for at forebygge hårtab og starte vækst, og derefter en vedligeholdelsesbehandling hvert halve år.

Vidste du..
Hårtab, også kaldet Alopeci (arveligt hårtab), rammer kvinder og mænd i alle aldre.
Over 75 % af mændene og over 20 % af alle kvinder oplever genetisk hårtab som følge af androgen alopeci. Hos op til 5 % sker dette før 25 års alderen.

PRP er ikke egnet til dig, hvis du …

  • er gravid eller ammende
  • har en aktiv hudsygdom og betændelse i huden
  • har en blodsygdom
  • har akut eller kronisk betændelse
  • har kræft

PRP-behandling af mænd

video

PRP-behandling af kvinder

video