Skønheds-akademi i Aarhus

Udgivet D. 22. maj 2015

Vi gentager succesen, udvider konceptet og inviterer dig til en spændende dag i skønhedens tegn i samarbejde med Djarling Hairextensions & Happy Hunting!

Vi sætter fokus på de nyeste trends inden for tøj, Hairextensions og kosmetiske behandlinger såsom Botox, Filler, Laserbehandlinger og Dermaroller.

Onsdag d. 10. juni fra klokken 15.00-20.00 i Aarhus, Søndergade 40. 2. sal

Få styr på rynkerne og masser af ny viden om huden. Vores kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen vil sammen med klinikchef Rikke Lindby fortælle om de mest anvendte rynkereducerende behandlinger på Nygart og kan guide dig igennem den kosmetiske jungle og give dig råd og vejledning i forhold til netop dine ønsker og behov.

Djarling Hairextensions er kendt for i 27 år at være førende inden for naturlige extensions. Med kunder som bl.a. Sanne Salomonsen, Aura Dior, Julie Sangenberg og mange andre. Deres hår er kendt i det meste af Europa for sin kvalitet og naturlighed. Djarlings professionelle og kompetente stylister vil denne dag vise mulighederne inden for skånsom hårpåsætning, der kan give fylde og/eller længde til fint skandinavisk hår uden at skade dit eget hår, der derimod får ro til at gro.

Mangler du tips og tricks til garderoben, står Karina og Merle fra Happy Hunting klar med stativerne fulde af lækkert kvalitetstøj fra både ind- og udland såsom – defeeter, Copenhagen Luxe, Plus Fine, Zarkoperfume som kan mixes og anvendes til hverdag og fest. Kvalitet og unika til jordnære priser.

Vi lover, at du bliver meget klogere på de forskellige behandlingsmuligheder og trends denne dag, hvor vi dagen igennem vil servere lidt at drikke, frisk frugt og andre lækkerier.

Derudover vil der være stærke tilbud samt lodtrækning af forskellige lækre præmier fra Happy Hunting, Djarling & Nygart med en samlet præmiesum på mere end 20.000 kr!

Nygart Århus slår dørene op til et lækkert arrangement sammen med Djarling Hair extensions & Happy Hunting og byder indenfor til en verden af muligheder.

For yderligere info om skønhedsakademiet i Aarhus skriv en mail til Helle Boisen: hb@nygart.dk