Skønne Aarhus, så er vi her!

Udgivet D. 2. oktober 2014

DEN 1. NOVEMBER ÅBNER NYGART PRIVATHOSPITAL I SØNDERGADE NR. 40 - MIDT PÅ STRØGET, LIGE OVERFOR SALLING. VI INDRETTER DE SMUKKE LOKALER MED GLIMT I ØJET, SÅ DU FØLER DIG HJEMME OG VELKOMMEN.

Vi har længe ønsket at åbne en afdeling i Jylland. Nu har vi endelig fundet de helt rigtige lokaler.

DET RIGTIGE STED, DE RETTE MENNESKER

Rikke Jershauge Lindby bliver vores klinikchef i Aarhus afdelingen, sammen med et stærkt team af kosmetiske sygeplejersker og plastikkirurger sikrer vi den sædvanlige, høje kvalitet og personlige behandling.

I åbningsweekenden lørdag d. 1. og søndag d. 2. november kan du komme til forundersøgelse for Botox ved speciallæge Jesper Nygart. Derudover får du lejlighed til at møde resten af vores kosmetiske behandlerteam, som foretager forundersøgelse for blandet andet filler, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger med laser.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Forundersøgelser for filler- og laserbehandling, permanent hårfjerning, og brystforstørrelse er gratis på Nygart Privathospital. Under den indledende konsultation gennemgår du og den kosmetiske sygeplejerske/læge dine specielle ønsker, og du bliver sat grundigt ind i forløbet og de kosmetiske muligheder. Forundersøgelse for brystforstørrende operation foregår ved plastikkirurg, og det er nu muligt at både forundersøgelse og efterkontrol foregår i Aarhus.

SANS FOR FLOTTE RESULTATER

Vi har arbejdet med lægelige, forskønnende behandlinger i mere end 15 år. Vi er kendt som de fagligt dygtigste udbydere af kosmetisk plastikkirurgi og minimal invasive behandlingstilbud som Restylane, Botox og permanent hårfjerning.

Det bliver en fest! Vi glæder os til at se dig