Sofie-Mai: “Der gik ikke længe før jeg kunne se og mærke en forskel på min hud” – Kleresca mod rosacea

Udgivet D. 10. oktober 2022

Hos AK Nygart har vi haft besøg af influencer Sofie-Mai Christensen, der kom til os med et ønske om at prøve vores effektive og skånsomme Kleresca-behandling mod rosacea. Her kan du læse om Sofie-Mais oplevelse med rosacea-behandlingen hos vores sygeplejerske, Sara Eriksen:

Hvordan opdagede du, at du havde rosacea?

“Jeg har slet ikke vidst at jeg havde rosacea, før jeg for ikke længe siden har været ved til en ansigtsbehandling, hvor behandleren fortalte mig det.

Når jeg så begyndte at tænke tilbage, kan jeg jo godt se at jeg har haft alle de klassiske symptomer på det.”

Hvorfor ønskede du at få behandlet din rosacea?

“Jeg har virkelig været ked af mine kinder lige siden jeg var en lille pige. De har altid været røde og har altid følt mig rigtig varm i ansigtet. Specielt når jeg sveder, drikker alkohol eller spiser stærk mad. Det er bare super træls, at det skal påvirke min hverdag.

Da muligheden så kom for at jeg kunne gøre noget, for at få det behandlet, var jeg bare slet ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre.”

video

Hvad synes du om Kleresca-behandlingen?

“Jeg synes Kleresca-behandlingen er enormt god. Jeg er også glad for at min rosacea kan behandles ved denne behandling, da den ikke er “hård” for min hud overhovedet!”

Hvad er rosacea?

Rosacea er kort beskrevet en kronisk betændelsestilstand i huden. Tilstanden viser sig typisk i form af rødmen i huden og påvirker primært områder i ansigtet som kinder, næse, hage og pande. Cirka 415 millioner mennesker i verden har rosacea. Med et forløb med 3 Kleresca-behandlinger til 4.000 kr. kan vi give dig en synlig forbedring, ikke kun af de synlige symptomer på rosacea, såsom rødmen i ansigtet, men også af den brændende og sviende fornemmelse, der er forbundet med hudlidelsen.

Hvorfor ønskede du at få lavet din behandling hos AK Nygart?

“Jeg har altid hørt enormt godt om AK Nygart og når jeg skal have behandlet noget i mit ansigt, er det bare enormt vigtigt for mig at jeg er i de helt rigtige hænder. Specielt også når det er noget jeg skal promovere for mine følgere. Og så er jeg bare i de bedste hænder og de dejligste omgivelser hos AK.”

Kan du mærke og se en forskel på din rosacea efter du er begyndt på dit Kleresca-forløb?

– Der gik ikke længe før jeg kunne se og mærke en forskel på min hud. Den er meget mere i ro, og blusser slet ikke op på samme måde, som den før har gjort.

Vil du anbefale andre at prøve Kleresca?

“Jeg vil helt sikkert anbefale andre denne behandling! Den er “mild” og lækker. Og vigtigst af alt så virker den! Så hvis I har gået med det samme eller overvejer at prøve denne behandling, så har I mine varmeste anbefalinger herfra.”