(Udløbet) Spar 50% på forundersøgelse hos en kirurg i juli og august

Udgivet D. 1. juli 2019

Hele juli og august måned kan du spare 50% på din forundersøgelse hos en af vores fem dygtige kirurger i København og Aarhus.

Du betaler dermed kun 300 kr. for en samtale med en kirurg, der fortæller dig om den operation, du ønsker dig, og vurderer hvordan dit resultat kan blive ud fra din krop.

Betingelser for køb af tilbud:

  • Tilbuddet gælder forundersøgelser til kirurgi
  • Forundersøgelsen skal foretages i juli eller august 2019 for at indløse tilbuddet
  • Tilbuddet kan benyttes i vores klinikker i København og Aarhus
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Kirurger hos AK Nygart

 

Jesper Trillingsgaard

Jesper er uddannet speciallæge i plastikkirurgi på Herlev Hospital og Rigshospitalet og har siden da været ansat som fuldtids kosmetisk plastikkirurg på bla. Akademikliniken, Søllerød Privathospital og Teres Medical Group. Jesper er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker mv. Endvidere behersker han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

Jesper er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi samt medlem af ISAPS,  International Society of Aesthetic Plastic Surgery og Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi

KLINIKKER: København og Aarhus

 

 

 

Anders Ulrik

Anders er speciallæge i plastikkirurgi, uddannet bl.a. på Rigshospitalet og Herlev Hospital. Sideløbende har han i flere år arbejdet som konsulent for Lyngby Plastikkirurgiske Klinik.

Han har en bred erfaring indenfor plastikkirurgi og foretager alle typer brystoperationer, maveskindsoperationer, fedtsugninger mv.

Anders er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: København og Aarhus

 

 

 

 

Marie Louise von Sperling

Marie Louise er uddannet læge på Københavns Universitet i 2007. Hun har arbejdet i det plastikkirurgiske som speciallæge siden 2009 og haft fellowships i Belgien og Schweiz, hvor hun blandt andet er oplært i moderne ansigtsløft-teknikker, brystkirurgi og andre kosmetiske indgreb i ansigtet og på kroppen.

Marie Louise har medvirket i flere TV-programmer om skønhed og kosmetisk kirurgi på TV2 og TV3.

Marie Louise er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: København og Aarhus

 

 

 

 

Christian Sneistrup

Christian er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rikshospitalet i Oslo. Her var han efterfølgende ansat som overlæge og arbejdede bl.a. med brystrekonstruktioner, medfødte misdannelser og ansigtskirurgi. Eftefølgende vendte han hjem til Danmark, hvor han har været overlæge på Aleris Hamlet Hospitaler og arbejdet primært med kosmetisk kirurgi såsom bryst, ansigt, kropskonturering mm.

Christian er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: København og Aarhus

 

 

 

 

Jens Bengaard

Jens er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital og har været ansat hos AK Nygart siden 2017.

Han er tidligere ansat som overlæge på Aarhus Universitetshospital, hvor han dels lavede brystrekonstruktioner og rekonstruktioner i hoved-hals området. Samtidig var han ansvarlig for behandling af patienter som har behov for hudkorrektion efter stort vægttab.

Han har i mere end 10 år været tilknyttet Aleris-Hamlet som kosmetisk kirurg.

Jens er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: Aarhus


Notice: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/www.nygart.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4805

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *