“AK Summerglow”-pakke med Profhilo og Kleresca (Spar 2.400 kr.)

Udgivet D. 28. juni 2024

Solen er hård ved din hud. Måske du allerede kan se det? Din hud har brug for en afstresning, så du kan få den lækre glow, der ser så flot ud.

Med “AK Summerglow” har vi sammensat en behandlingspakke, der giver din hud dobbelt op på effekt.

AK Summerglow kampagne

“AK Summerglow”-pakken består af:

2 x 2 ml. Profhilo (værdi: 5.000 kr.)

3 x valgfri Kleresca (værdi: 4.000 kr.)

1 x Profhilo Haenkenium Creme (værdi: 400 kr.)

Din pris: 7000 kr.
(spar 2.400 kr.)

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Tilbuddet gælder hele juli måned så længe der er ledige tider. Tilbuddet kan kun benyttes hos AK Nygarts Skin Center i København.

Kombinationen af Kleresca og Profhilo giver din hud det bedste fra begge verdener, og er et match made in heaven.

Lad os fortælle dig hvorfor:

Kleresca er en lysbehandling, der stabiliserer huden på celleniveau og afstresser huden. Kleresca har tre forskellige behandlingstyper, så vi kan tilpasse behandlingen efter din huds specifikke behov, om det er generel hudforyngelse, behandling af akne eller behandling af rosacea.

Profhilo er en injektionsbehandling der stimulerer hudens kollagenproduktion, genskaber elasticitet og spændstighed. Samtidig med at virke antiinflammatorisk på huden.

Ved først at behandle med Kleresca og lige bagefter injicere Profhilo får du en betydelig synergieffekt. Derfor har vi sammensat en pakkeløsning til dig; så du får synligere og hurtigere resultater.

Du får også en creme med hjem (Profhilo Haenkenium Creme), som du skal bruge mellem behandlingen, som understøtter de resultater vi skaber i klinikken.

Ps. Når du booker tid til din forundersøgelse eller behandling i vores Skin Center skal du blot vælge den tidstype der hedder “AK Summerglow”