Sculptra - Fast og spændstig hud/hudopstramning uden kirurgi

Genskab ungdommelig fast og fyldig hud, ved at aktivere hudens egen produktion af kollagen – og få et langvarigt, og naturligt resultat!

Book en gratis konsultation til hudopstramning med Sculptra hos en af vores eksperter i København eller Århus.

Filler behandling Sculptra

Fast og spændstig hud uden kirurgi

Op til 25 måneders holdbarhed

Scluptra genopbygger hudens kollagen

Certificerede behandler

Filler behandling Sculptra

Fast og spændstig hud uden kirurgi

Op til 25 måneders holdbarhed

Scluptra genopbygger hudens kollagen

Certificerede behandler

Leder du efter en sikker og effektiv måde at reducere rynker, og genoprette hudens faste og ungdommelige struktur? Så er den revolutionerende behandling, Sculptra, måske noget for dig.

HVAD ER SCULPTRA, OG HVORDAN VIRKER DET?

Sculptra er en FDA-godkendt kollagen-stimulator, der består af mælkesyre (Poly-L-Lakatat), som vi bærer i vores egen krop. Mælkesyren i Sculptra injiceres i huden, og hjælper til at stimulere og danne nyt bindevæv, så huden fremstår mere fast og spændstig. Det har været brugt siden 1999 til at behandle lipoatrofi hos mennesker, der lever med HIV/AIDS.

I modsætning til filler-produkter virker Sculptra anderledes ved at stimulere din huds naturlige kraft til at revitalisere kollagenproduktionen og altså give en hudopstramning. Denne proces hjælper med at genskabe det tabte ansigtsvolumen over tid samtidig med at skabe et yngre look. Resultaterne af Sculptra er gradvise og langvarige; typisk varer effekten i op til to år eller mere afhængigt af den enkeltes livsstil og alder.

En Sculptra behandling tager  30-60 minutter. Du kan arbejde på din computer, læse eller slappe af imens. Efter behandlingen kan du fortsætte din dag, hvor du slap.

Lyt til vores podcast om Sculptra:

Vi er klar til at vejlede dig i Sculptra

Hos os får du:

✔️ Gratis forundersøgelse med et uforpligtende tilbud

✔️ Professionel vejledning ud fra dine ønsker

✔️ Ingen nedetid efter behandling

✔️ Op til 25 måneders holdbarhed

✔️ Certificerede behandlere

✔️ Opstramning af huden

Hvad er forskellen mellem Sculptra og en fillerbehandling?

En almindelig fillerbehandling er beregnet til at udfylde og forme for eksempel læber eller kindben. En behandling med Sculptra forbedrer hele ansigtets udseende og har desuden stor effekt på kvaliteten af ​​huden, som bliver strammere, friskere og glattere.

Hvilke områder kan man behandle med Sculptra?

Sculptra kan bruges i bestemte områder af ansigtet til at reducere fine linjer og slap hud, og kan også bruges til skabe form samt reducere ar og vævstab.  En behandling med Sculptra opstrammer hele vævet og gør også resultaterne af andre fillerbehandlinger og operationer endnu bedre. Ar og hudfolder kan også udfyldes for at udglatte ansigtet.

Sculptra kan også anvendes på bestemte kropsindikationer, og en af de mest populære ikke-kirurgiske alternativer til ”Butt-lift” eller ”Hip-dips”.

Injectable Butt Lift med Sculptra

 Sculptra er en sikker og effektiv mulighed for personer, der ønsker at forbedre udseendet af deres balder uden at skulle opereres. Injectable Butt Lift behandlingen går ud på at injicere Sculptra i specifikke områder af balderne for at stimulere kollagenvækst, hvilket resulterer i et fyldigere og mere løftet udseende. Proceduren er minimalt invasiv og kræver ingen nedetid. Virkningerne af Sculptra kan vare op til to år, hvilket gør det til en længerevarende mulighed end nogle andre injicerbare filler-produkter.